Apartamente acolo unde se desfășoară Cupa Mondială

Număr de referinţă: SH19881
Ţară: Austria
Regiune: Hinterstoder
Oraş: Hinterstoder
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Mărime: 69.89 m2
 
Preţ:
218.243 € - 240.068 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Vândut

Locuințe de agrement!

Vă prezentăm un nou complex de apartamente în populara regiune Pyhrn-Priel, în stațiunea de schi Hinterstoder din Austria Superioară. Aici se desfășoară de mulți ani Cupă Mondială la schi alpin, unde elita de schi din lume își măsoară puterea în slalom super-G și uriaș. 

Un nou complex de apartamente

Acest proiect cu 9 apartamente se află la doar 8 minute de centru și de telegondola Hinterstoder Wurzeralm Bergbahnen, care vă va duce până la domeniul schiabil Hutterer Höss. Sunt disponibile apartamente cu un, două și trei dormitoare. Noi proprietari își pot mobila apartamentele după propriul lor gust. Mobilierul nu este inclus în ofertă. Fiecare apartament dispune de un loc de parcare în  exterior și de boxă.

Utilizarea apartamentelor

Un mare avantaj îl reprezintă utilizarea în scop personal oricând în an, fără necesitatea închirierii ulterioare, lucru foarte rar în Austria. Puteți folosi apartamentul în scop de recreere, de locuință permanentă sau, atunci când nu sunteți prezenți, îl puteți închiria prin intermediul unei agenții locale. Dumneavoastră decideți.

Descrierea regiunii

Hinterstoder, supranumit și Perla Alpilor, este un loc fantastic care oferă nenumărate posibilități pentru sport și relaxare, în mijlocul unor peisaje montane minunate și al piscurilor muntoase impozante. Iubitorii turismului montan nu vor duce lipse de nimic aici, având la dispoziție o mulțime de circuite speciale. Același lucru este valabil și pentru cicliști. Vara, veți putea juca golf, tenis, fotbal, puteți încerca călăria, pescuitul sau paragliding-ul. Zona este foarte vizitată și de alpiniști. Chiar în Hinterstoder este un ștrand în aer liber care, în zilele călduroase de vară, va fi apreciat de copii și adulți. O destinație de excursie foarte populară este Lacul Schiederweiher care, datorită poziției idilice cu vedere la Spitzmauer (2446 m) și la Gross Tide Pool (2515 m), a fost declarat în 2018 de ORF2 ca cel mai frumos loc din Austria.

Iarna, regiunea se umple de schiori. În zonă sunt 40 km de pârtie perfect amenajați, de toate gradele de dificultate și Sunny Kids Park pentru copii. În Hinterstoder funcționează servicii de skibus, închiriere schiuri, școli de schi și mai multe baruri apres ski. Atât copiii cât și adulții de pot bucura de pârtia de săniuș de 1,2 km. Iubitorii de schi fond au la dispoziție 120 km de piste, iar cei care preferă turismul montant pe timp de iarnă au la dispoziție peste 100 km de trasee amenajate. Aici se desfășoară Cupa Mondială de schi alpin. La sfârșitul lui februarie 2020 elita de schi din lume își va măsura din nou puterea aici în slalom super-G și uriaș. Cursele se desfășoară pe pârtia ce poartă numele campionului mondial la coborâre, Hannes Trinkl. Are o lungime de 3500 m, o pantă maximă de 60% și o lățime de până la 80 m. Este o provocare nu doar pentru sportivii de performanță, ci și pentru cei amatori.

Termen de construcție

Construcția resortului va începe în toamna lui 2019. Se presupune că va fi finalizat în toamna lui 2020. 

V-a atras atenția această ofertă a noastră? Vă suntem la dispoziție pentru orice alte întrebări sau pentru a asigura vizitarea imobilului în Austria.

Foto: creativemarc/ Shutterstock.com, Pyhrn-Priel Tourismus GmbH

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: