Apartamente de 4* lângă telegondola din Neukirchen

Număr de referinţă: LB19828
Ţară: Austria
Regiune: Kitzbühel
Oraş: Neukirchen am Grossvenediger
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Oportunităţi de investiţii
Mărime: 37.00 m2 - 104.00 m2
 
Preţ:
342.000 € - 846.000 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Cerere neobligatorie

Cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare.

Vă prezentăm un nou proiect de apartamente confortabile de lux, în atractiva localitate Neukirchen am Grossvenediger. Proiectul este situat la doar câțiva pași de telegondolă.

Proiectul este compus din 45 de apartamente și 8 penthouse-uri. Fiecare apartament dispune de grădină, balcon sau terasă.  Apartamentele și penthouse-urile de 4*  vor fi predate proprietarilor complet echipate și mobilate, astfel încât să poate fi închiriate și utilizate imediat.

Toți proprietarii și oaspeții vor avea la dispoziție serviciile unui hotel de 4* , adică wellness cu piscine și saune, fitness, o hală spațioasă, restaurant, servirea micului dejun, recepție etc.

Fiecare apartament dispune de 1 loc de parcare și fiecare penthouse  de 2 două locuri de parcare în garaj subteran, acestea fiind incluse în preț. Fiecare apartament dispune de boxă.

Toți oaspeții resortului pot folosi gratuit wellness și fitness, cu o suprafață de cca. 770 m2. Intrați într-una dintre piscine - fie interioară, fie exterioară sub cerul liber. Alegeți-vă una din cele 5 saune: cu aburi, cu infraroșu, soft (mai  puțin încălzită) sau 2 clasice, finlandeze. Relaxați-vă în camera de relaxare cu șezlonguri confortabile și efecte luminoase plăcute. Sau odihniți-vă activ în sala de fitness, cu aparate cardio și fitness. De asemenea, puteți beneficia și de un masaj relaxant. Cu siguranță că fiecare va găsi aici ceva pe placul său!

Apartamentele se vând în proprietate personală, însă există obligația ca proprietarii să închirieze imobilele în scopuri comerciale. Proprietarii apartamentelor obțin venturi atractive din închiriere.

Utilizarea imobilului în sop personal este posibilă pentru mai multe săptămâni din an. Pentru proprietari se asigură un serviciu complet de administrare şi închiriere a imobilului, aceștia neavând nicio grijă în acest sens. Condiția de închiriere ulterioară nu limitează nicidecum dispunerea dreptului de proprietate - înseamnă că puteți vinde imobilul chiar dacă este în derulare un contract de închiriere comercială.

Se presupune că proiectul va fi finalizat în decembrie 2020.

Localitatea Neukirchen am Grossvenediger face parte din popularul domeniu schiabil Wildkogel-Arena. Pentru că dispune în proporție de 85% de pârtii albastre și roșii, este foarte populară mai ales în rândul familiilor cu copii. O altă atracție este și pârtia de săniuș cu nocturnă, care este cea mai mare din lume. Vara, zona este un adevărat rai pentru iubitorii de drumeții montane, de ciclism și pentru toi cei care doresc să se relaxeze în mijlocul minunatei naturi alpine din Parcului Național Hohe Tauern.

V-a atras atenția această ofertă a noastră? Vă suntem la dispoziție pentru orice alte întrebări sau pentru a asigura vizitarea imobilului în Austria. Compania Rellox oferă aceste apartamente direct de la dezvoltator şi  cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: