Apartamente în inima regiunii Zillertal, ideale ca investiție

Număr de referinţă: AS19819
Ţară: Austria
Regiune: Zillertal/Hintertux
Oraş: Mayrhofen
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Oportunităţi de investiţii
Mărime: 122.76 m2 - 125.29 m2
 
Preţ:
890.000 € - 990.000 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Cerere neobligatorie

Venit garantat din închiriere!

Într-un minunat loc liniștit și însorit din populara stațiune Mayrhofen se construiește un proiect cu 10 apartamente destinate pentru utilizarea în scop personal combinată cu închiriere ulterioară cu venit garantat din închiriere! Proiectul este înconjurat de o natură alpină idilică, care îmbie la relaxare și odihnă. Centrul stațiunii Mayrhofen, cu o mulțime de magazine, restaurante și cafenele, este la doar câteva minute. În fața clădirii oprește un ski-bus și un autobuz care vă duc confortabil până în centrul stațiunii și până la pârtiile din împrejurimi.

Apartamente

Acest proiect este compus din 10 de apartamente cu unul, două și trei dormitoare. Fiecare apartament dispune de balcon sau terasă. Apartamentele se vând complet mobilate şi echipate. În prețul de achiziție sunt incluse un loc de parcare exterior și o boxă la subsol. 

Închirieriere ulterioară

Apartamentele se vând în proprietate personală, însă există obligația ca proprietarii să închirieze imobilele în scopuri comerciale. Contractul de închiriere se încheie pe o perioadă de 10 ani. Proprietarilor apartamentelor li se asigură un venit garantat din închiriere de 4% din prețul de achiziție, inclusiv mobilierul.

Utilizarea imobilului în scop personal este posibilă pentru 6 săptămâni din an. Pentru proprietari se asigură un serviciu complet de administrare şi închiriere a imobilului, aceștia neavând nicio grijă în acest sens. Condiția de închiriere ulterioară nu limitează nicidecum dispunerea dreptului de proprietate - înseamnă că puteți vinde imobilul chiar dacă este în derulare un contract de închiriere comercială.

Spații comune

Spațiile comune al clădirii includ o saună spațioasă și un restaurant cu terasă.

Termen de construcţie

Construcția proiectului va începe în aprilie 2019 și se preconizează că va fi finalizat în decembrie 2019.

Mayrhofen

Datorită poziției sale, Mayrhofen este considerat a fi inima Văii Zillertal. Pârtiile dintre Mayrhofen, Finkenberg și Lanersbach formează domeniul schiabil Ski Zillertal 3000. Mayrhofen este și punctul de intrare în domeniul schiabil Penken. Posibilitățile de schi sunt completate de ghețarul Hintertux, singurul ghețar schiabil tot anul din Austria, aflat la capătul văii. Este și un loc de antrenament căutat de echipele reprezentante ale multor țări din lume. Domeniul schiabil de lângă ghețar include și cea mai abruptă pârtie amenajată din Austria, Harakiri, cu o pantă de 80 %.

Zona este un obiectiv turistic foarte căutat și în lunile de vară, oferind o mulțime de trasee turistice și de ciclism. Regiunea este căutată și de iubitorii de alpinism, golf și paragliding.

Mayrhofen este un loc ideal pentru petrecere unei vacanțe active. Centrul stațiunii este plin de viață, însă își păstrează un aer alpin unic. Veți găsi aici multe restaurante, baruri, magazine, cafenele și centre de închiriere a echipamentelor sportive. Oricine va găsi aici ceva de făcut, indiferent de vrâstă.

V-a atras atenția această ofertă a noastră? Vă suntem la dispoziție pentru orice alte întrebări sau pentru a asigura vizitarea imobilului în Austria.

Foto: BBA Photography/Shutterstock.com, by Paul/Shutterstock.com

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: