Case terasate cu vedere minunată la mare

Număr de referinţă: MH20022
Ţară: Spania
Regiune: Costa del Sol
Oraş: Torrox
Tip de imobil: Casă/Vilă
Proiect nou
Mărime: 246.90 m2 - 325.90 m2
 
Preţ:
329.000 € - 439.000 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Cerere neobligatorie

Cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare

Vă prezentăm un resort exclusivistă cu case terasate, la 400 de metri de mare. Casele terasate sunt construite la un standard înalt și, datorită aspectului lor ingenios, toate unitățile și zonele comune de lângă piscină oferă vederi panoramice uimitoare asupra întregii coaste. Este suficient că vă alegeți una. 


Avantajele resortului:

 • Vederi fascinante la mare din toate casele
 • 400 metri până la mare (6 minute pe jos)
 • Resort pe renumita coastă Costa del Sol
 • Case terasate cu terase cu vedere panoramică
 • Interioare aerisite și luminoase
 • Garaj privat pentru 1 - 2 mașini
 • Posibilitatea instalării suplimentare a unui jacuzzi pe terasa de pe acoperiș
 • Piscină infinity și piscină pentru copii, grădini luxuriante
 • Cea mai bună climă din Europa, cu temperaturi plăcute tot timpul anului
 • Legături de avion până la Malaga.
 • Cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare

Cea mai bună climă din Europa

În baza mai multor studii, această zonă a fost desemnată drept zona cu cea mai bună climă din Europa. Apropierea de mare și de munți asigură un echilibru unic și oferă temperaturi plăcute, fără fluctuații mari, pe tot parcursul anului, dar și un volum redus de precipitații, cela mai multe fiind în sezonul de iarnă.

Regiunea Torrox oferă plaje minunate, cu nisip fin și intrare ușoară în mare. Apa cristalină a Mării Mediteraneene îmbie la înot, scufundări, snorkeling și alte sporturi nautice.


Torrox

Costa Torrox se leagă ușor de orașul tipic andaluz Torrox, cu străduțe înguste romantice, cu case albe și atmosferă plăcută. Veți găsi aici multe magazine, baruri, restaurante cu bucătărie internațională și restaurante tradiționale, care servesc fructe de mare sau tapas. Torrox este și un excelent punct de plecare în excursii către orașele istorice din împrejurimi.


Casele se vând sub formă de proprietate privată

Resortul are în total 29 case terasate, cu 3 dormitoare și 2 băi. Toate casele au ferestre și terase mari, care oferă interioarelor o plăcută lumină naturală și conectează perfect casa dvs. cu marea și natura din jur. Include o zonă de living spațioasă, cu bucătărie și cameră de zi. 

Casele au mai multe terase, toate cu vedere la mare. Cireașa de pe tort este terasa de pe acoperiș cu o vedere panoramică de 360 de grade către întreaga coastă.


Spații comune

O piscină infinity modernă în aer liber contribuie și ea la confortul maxim, invitându-vă să vă răcoriți și să vă relaxați. Vă puteți bucura de soare pe șezlongurile de lângă piscină mai mult de 300 de zile pe an. Copiii au la dispoziție o piscină pentru copii.


Acces excelent

Un mare avantaj îl constituie accesul excelent. Din București la Malaga sunt zboruri directe tot timpul anului! Aeroportul internațional din Malaga se află la aproximativ 40 de minute de resort. Chiar la aeroport puteți închiria o mașină sau puteți lua taxiul. 


Contactați-ne

V-a atras atenția această ofertă a noastră? Vă suntem la dispoziție pentru orice alte întrebări sau pentru a asigura vizitarea locului de construcție Spania. Cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: