Informaţii referitoare la locaţii

Miami

Cel mai căutat loc din Florida este oraşul Miami, care poate fi considerat ca o combinaţie dintre o metropolă şi o zonă de litoral. Miami, cu istoria sa, cu arta îmbinată cu distracţia şi cu plajele minunate, este considerat ca unul dintre cele mai preferate locuri din SUA şi este destinaţia numărul unu americană pentru concedii. Popularitatea acestui loc este reflectată de boom-ul în construcţii care încearcă să satisfacă cererea din ce în ce mai mare de domicilii pe termen lung şi permanente pe plajele Floridei. Miami a fost declarat ca al treilea cel mai bogat şi în acelaşi timp cel mai curat oraş din SUA. Ocean Drive este promenada naturală a oraşului, care se întinde pe câţiva kilometrii de-a lungul plajei şi în partea sa centrală aminteşte „epoca de aur” Art Deco. Această zonă de plajă şi de recreere poartă denumirea de Miami Beach. Partea cea mai sudică a Miami Beach este Key Biscayne, renumită prin concentrarea păturilor celor mai bogate. Înspre nord se află alte staţiuni estivale renumite şi exclusive, ca Boca Raton, Delray Beach şi West Palm Beach.

Fort Lauderdale

Fort Lauderdale este un alt loc preferat de recreere pe plajele de nisip ale litoralului. Oraşul pune la dispoziţie utilităţi şi servicii moderne şi de calitate, centrul distracţiilor reprezentându-l promenada aflată de-a lungul plajei cu o mulţiime de restaurante, baruri şi cafenele. În acelaşi timp, Fort Lauderdale este înţesat de un sistem întins de canale de apă, cu mai mult de o sută de porturi pentru iahturi.

Orlando

Orlando este una dintre aglomeraţiile din SUA care se dezvoltă cel mai rapid. În afară de atracţiile turistice ca Disney World, Sea World şi studiourile de film ale companiei, reprezintă şi un obiectiv frecvent al turismului de congres. Având în vedere dezvoltarea sa, atrage noi locuitori dar şi investitori în imobile folosite ca obiect investiţional ulterior.

Naples, Sarasota – Siesta Keys, Cape Coral şi alte staţiuni de litoral fac parte dintre cele mai căutate locaţii pentru locuit şi pentru achiziţionarea de imobile pe litoralul vestic al Floridei.

În plus, Florida este o destinaţie unică pentru golf şi pentru jucătorii de golf, pe toată durata anului. Mulţumită climei sale cu condiţii favorabile pe toată durata anului şi multitudinea de terenuri de golf, pătimaşii de golf au la dispoziţie aici 365 zile în an pentru a juca golf.

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: