KitzSki - Apartamente de 4* cu venit garantat din închiriere

Număr de referinţă: AV19853
Ţară: Austria
Regiune: Kitzbühel
Oraş: Mittersill
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Oportunităţi de investiţii
Mărime: 20.00 m2 - 40.00 m2
 
Preţ:
138.900 € - 292.900 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Cerere neobligatorie

Cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare.

După ce a realizat cu succes peste 10 proiecte, acest dezvoltator renumit vine cu un nou proiect de apartamente și suite de lux de 4* în regim hotelier, construite în stil alpin. Pe lângă experiența dezvoltatorului, atractivitatea investiției este dată și de amplasamentul într-o stațiune de schi de renume mondial. Orientarea spre sud a proiectului oferă priveliști panoramice minunate către munții din Parcul Național Hohe Tauern și către Grossvenediger, cu ai săi 3 674 de metri. Deveniți proprietarul unui apartament excepțional.

Prin ce este excepțional acest proiect?

  • Amplasare în KitzSki– cel mai bun domeniu schiabil din lume
  • Posibilitate de venit garantat din închiriere de 4,3 % în primii 3 ani
  • La doar 350 de metri de telegondolă, serviciu de shuttle
  • Zonă cu două sezoane
  • Sevicii i facilități hoteliere de 4*
  • Wellness, fitness, restaurant
  • Dotări de lux ale apartamentelor
  • Serviciu complet de administratori de imobile
  • Preț atractiv
  • Cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare.

Dotări complete în stil alpin modern

Exteriorul şi interiorul complexului este realizat din materiale de înaltă calitate. Pentru a se păstra stilul alpin s-a folosit din plin piatră naturală, lemn, piele și materiale textile de calitate. Apartamentele și suitele se vând complet mobilate și echipate, de la frigider până la canapea, astfel încât unitatea să poată fi utilizată și închiriată turiștilor imediat. Cumpărătorul își poate alege culoarea și materialele în funcție de pachetele de mobilier care au fost atent alese de arhitecți i designeri de interior.

Lux şi confort în resort

Dumneavoastră și oaspeții aveți la dispoziție un centru wellness cu piscină interioară și exterioară și cu mai multe saune. Direct din wellness vă veți putea bucura de priveliști minunate către munții din împrejur. Dacă doriți să faceți sport, aveți la dispoziție o sală de fitness. Copii dvs., vor avea la dispoziție un loc de joacă.

Resortul mai dispune de recepție, restaurant, spălătorie complet echipată, magazie de schiuri cu uscătoare de încălțăminte și dulapuri private pentru schiuri. Proprietarii vor avea la dispoziție boxe private unde își vor putea depozita lucrurile pe care nu doresc să le ia transporte acasă.

Utilizarea imobilului

Conform planului de urbanism, apartamentele se vând ca proprietate privată, în combinație de utilizare în scop personal cu închiriere ulterioară. În cazul acestui proiect puteți alege două variante de închiriere - venit garantat din închiriere în valoare de 4,3 % pe an în primii 3 ani, sau venit din închiriere flexibil, în funcție de gradul de ocupare al întregului resort.

Pentru proprietari se asigură un serviciu complet de administrare şi închiriere a imobilului aceștia neavând nicio grijă în acest sens. O dată cu contractul de vânzare-cumpărare, cumpărătorul semnează și contractul de închiriere ulterioară. Acesta se încheie pe o perioadă de 15 ani de la data deschiderii proiectului pentru turiști, cu opțiune de prelungire pentru încă 5 ani. Închirierea este asigurată de o companie care este lider în domeniul închirierii unor astfel de imobile.

Condiția de închiriere ulterioară nu limitează nicidecum dispunerea dreptului de proprietate - înseamnă că puteți vinde imobilul chiar dacă este în derulare un contract de închiriere comercială.

Termen de construcție

Deja s-a emis autorizația de construcție pentru primele 4 clădiri. Autorizația de construcție pentru a cincea clădire se va emite în acest an. Construcția va începe după ce se vor vinde 50 % din unitățile din primele 4 clădiri. Dezvoltatorul presupune că construcția va începe în vara lui 2019. Finalizarea construcție este planificată pentru sfârșitul anului 2020 sau la jumătatea lui 2021 (în funcție de când începe construcția).

KitzSki - cel mai bun domeniu schiabil din lume

Kitzbühel este un centru sportiv alpin legendar, aflat chiar în inima domeniului KitzSki. Este unită cu Mittersill prin Pass Thurn, acolo ude se va construi acest resort.  Domeniul a fost premiată de Skiresort.de în anii 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 și 2018 cu premiul Cel mai bun domeniu schiabil din lume.  În 2018, compania Bergbahn AG Kitzbühela fost desemnată drept cea mai bună din lume la prestigiosul World Ski Awards. Regiunea este renumită și datorită competițiilor internaționale Hahnenkamm Races, de pe legendara pârtie Streif, considerată a fi cea mai dificilă și mai periculoasă pârtie din lume.

Iarna aveți la dispoziție peste 230 km de pârtii pentru schiori și snowboarderi, din toate gradele de dificultate, parcuri de aventură, pârtie de săniuș, sute de kilometri de pârtii de schi fond și trasee turistice de iarnă. Pârtiile sunt deservite de peste 1.000 de tunuri de zăpadă, care asigură excelente condiţii de zăpadă, din decembrie până primăvara.

Pe lângă acestea, veți găsi aici o mulțime de cabane de munte confortabile, restaurante și baruri apres-ski, unde, după o zi pe pârtie, vă veți putea relaxa cu mâncăruri și băuturi excelente privind la piscurile munților din jur.

Un paradis pentru sportivi, dar și pentru familiile cu copii

Vara, zona Kitzbühel/ Kirchberg/ Mittersill este un adevărat paradis pentru sportivii activi și pentru cei care doresc să se relaxeze într-un cadru natural fermecător. Varietatea regiunii parcă taie respirația. Vă așteaptă aici 2500 km de trasee turistice, 1000 km de trasee pentru ciclism, în condiții ideale de la începutul lui mai până la sfârșitul lui octombrie, 9 terenuri de golf pe o rază de 50 km și provocări cu adrenalină  pentru alpiniști. Și vara aveți la dispoziție o mulțime de telegondole pentru ajunge confortabil pe vârfurile de munte, de unde să vă bucurați de priveliștile minunate către masivul stâncos Wilder Kaiser și către culmile glaciare ale lanțului muntos Hohe Tauern, inclusiv către cel mai înalt munte din Austria, Grossglockner (3 798 m). 

În inima Kitzbühel-ului vă așteaptă complexul balnear și de relaxare Aquarena Kitzbühel, loc preferat mai ales de familiile cu copii. Micii vizitatori de vor bucura aici de mulțimea de bazine și tobogane care îi va fascina și obosi suficient.

Adulții vor aprecia serviciile acestui centru mai ales după o zi întreagă petrecută pe pârtie. Își vor putea reface forțele în bazinul de 25 m sau în moderna lume a saunelor, odihnindu-și corpul și mintea. Se pot lăsa și pe mâinile maserilor profesioniști, care le vor calma orice tensiune din corp.

Contactați-ne

V-a atras atenţia această ofertă a noastră? Contactaţi-ne! Vom fi bucuroşi să vă oferim informaţii suplimentare sau să convenim împreună vizitarea şantierului. Cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare.

Foto: mj - tim photography/ Shutterstock.com, Pawel Kazmierczak, Shutterstock.com

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: