Pensiune în inima orășelului Mittersill

Număr de referinţă: SO19451
Ţară: Austria
Regiune: Kaprun/Zell am See
Oraş: Mittersill
Tip de imobil: Hotel / Pensiune
Oportunităţi de investiţii
Mărime: 127.00 m2
 
Preţ:
Preţ iniţial:
695.000 €
749.000 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Cerere neobligatorie

Această pensiune oferă camere moderne, foarte confortabile - cu unul sau două paturi, ori apartamente. Oaspeții mai exigenți ai pensiunii au la dispoziție și un apartament de lux, cu sobă din teracotă, 2 balcoane și tavane din lemn. Oaspeții au la dispoziție WiFi, TV prin satelit, sufragerie, infra-saună cu duș Kneipp, solariu, aparate fitness, fotoliu de masaj, joc de fotbal, de hochei și dart. Pensiune dispune de  locuri de parcare.

Clădirea are în total 7 nivele - subsol, parter și două etaje. A fost construită în 1966, pe un teren de 479 m2. Suprafața construită este de 127 m2. În urmă cu aproximativ 12 ani a fost complet renovată, investindu-se substanțial. Acum dispune de încălzire centrală pe combustibil lichid ușor, cu centrală termică Viessmann și de distribuție de apă nouă. Având un total de 5 camere și 2 apartamente, ficționează a ca o pensiune de lux, cu 17 paturi + paturi suplimentare. În camere nu se poate găti, dar este disponibilă o bucătărie centrală în care acum proprietarii pregătesc micul dejun pentru oaspeți și, la cerere și cina. Masa se servește într-o sufragerie spațioasă - parte a unei camere comune cu două TV. Aici oaspeții au la dispoziție un frigider cu autoservire pentru băuturi și un automat cu 8 tipuri de băuturi calde - cafea și ciocolată, cu fise. Toate camerele au televizoare (smart) conectate la satelit. Actualii proprietari au investit în continu în îmbunătățirea clădirii - placare camerelor cu lemn, schimbarea ferestrelor și ușilor, renovarea băilor, acoperiș, jaluzele exterioare la ferestre, vopsirea părților din lemn ale întregii clădiri, întreținerea micii grădini etc.

Cădirea este atent întreținută și poate fi preluată fără a se întrerupe activitatea și fără a necesita alte investiții.

Imobilul este situat într-o zonă liniștită, la doar 650 m de centrul plin de magazine, restaurante (unul chiar cu o fabrică de bere proprie), cafenele și cofetării. Stația de ski-bus este la doar 50 de metri de clădire și un minunat teren de golf se află la un kilometru.

Vara, este disponibilă o piscină încălzită (5 x 3 x 1,2 m) cu filtru cu nisip. Oaspeții se pot sta foarte confortabil afară, sub umbrele. În funcție de vreme, aici se servește și masa. Casa din grădină servește și pentru păstrarea bicicletelor sau a echipamentului de golf. Iarna, oaspeții pot folosi centrul cu o piscină de 25 m, cu terenuri de tenis și squash, aflată la doar 700 metri de pensiune. Nu departe de pensiune este și un ștrand local modern, cu jacuzzi și cu vederi minunate la Alpii înzăpeziți, ori terenurile de tenis pe zgură, cu vedere la ghețar. Celebrul traseu de ciclism Tauern trece chiar pe lângă pensiune și este excelent patinaj in-line sau pentru schiorii pe role. Telescaunele vă vor duce sus pe vârfurile munților, d unde veți putea coborî la nesfârșit, până în vale, pe mulțimea de trasee de ciclism. La 20 de kilometri, în Kaprun, s-a deschis mai nou cea mai modernă Aquaarena din Austria, care funcționează tot timpul anului.

Pensiunea se află la altitudinea de 800 m, în Mittersill, care a devenit o destinație foarte căutată după construcția noii telegondole care unește stațiunea Kitzbühel din Tirol cu Ski Zirkus Arena. Este un orășel pitoresc, tipic austriac, situat între mai multe domenii schiabile de renume mondial, unite prin ski-bus-uri gratuite. Chiar în acest orășel este renumita fabrică de schiuri Blizzard, în apropierea căreia se află pista de Blizzard-Loipe. În valea Pinzgau, unde este situat Mittersill, sunt zeci de kilometri de piste schi fond, cunoscute ca Pinzgau-Loipe.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: