Schladming / Ramsau am Dachstein

Celebra staţiune de schi Schladming face parte din Top 5 al staţiunilor din Austria. Este componentă a aşa-zisului „leagăn al schiului” care uneşte 4 centre, Schladming Planai - Hochwurzen, Hauser Kaibling, Galsterberg şi Reiteralm - Fageralm, fiind şi locul de acces al telefericelor în orăşelele Schladming, Ennstal, Rohrmoos şi Pichl. Pune la dispoziţie mai mult de 140 km pârtii de coborâre unite între ele.

În plus, în apropiere de Schladming se află gheţarul Dachstein, cu posibilităţi de shi pe aproape toată durata anului (Ramsau este o zonă foarte preferată de iubitorii „urmei albe”). Schladming este gazda periodică a concursurilor din cadrul Cupei Mondiale a FIS, organizate pe pârtia neagră din Planai până în centrul Schladming-ului. Schladming face parte din cea mai mare regiune austriacă de schi Ski Amadé, care permite folosirea a mai mult de 800 km de pârtie cu un singur skipas. Se poate cumpăra un skipas numai pentru regiunea Dachstein Tauern Region sau marele skipas Salzburger Super Ski Card, valabil în toate cele cinci centre unite în Ski Amadé, din care mai fac parte Salzburger Sportwelt cu centrele Flachau, Wagrain, Sankt Johann im Pongau, Altenmarkt, apoi Grossarltal, Hochkönigs Winterreich şi staţiunea balneară Gasteinertal.

Schi nocturn, pârtii de săniuş, o gamă bogată de parcuri pentru snowboardişti. Schladming-ul nocturn oferă o paletă variată de posibilităţi de distracţie şi divertisment în frumosul centru al oraşului. Vara, golfiştii pot juca pe cele 4 terenuri de golf din împrejurimi, care poartă denumirea de Schladming-Dachstein Golfsafari. Dintre aceste terenuri face parte şi Golf & Countryclub Dachstein Tauern, proiectat de Bernhard Langer www.schladming-golf.at . Mai multe informaţii despre regiunea Schladming şi despre gheţarul Dachstein, veţi găsi la www.skimade.com şi www.schladming.at.

Oferta de imobile din regiunea Schladming / Ramsau am Dachstein

Schladming / Ramsau am Dachstein

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schladming / Ramsau am Dachstein

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schladming / Ramsau am Dachstein

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schladming / Ramsau am Dachstein

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schladming / Ramsau am Dachstein

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: