St. Johann im Pongau / Wagrain

Staţiunile de schi St. Johann im Pongau / Alpendorf şi Wagrain, foarte apropiate între ele, se află în regiunea Salzbursk, cca. 30 min cu maşina din Salzburg şi fac parte din cea mai mare regiune de schi din Austria, Ski Amadé. Este vorba despre nişte staţiuni mai mici dar care oferă excelente condiţii de schi şi mijloace moderne de transport pe cablu. În plus, se află în apropierea altor staţiuni din cadrul Ski Amadé, cum ar fi Gastein, Altenmarkt şi Zauchensee. La cca. o jumătate de oră de mers cu maşina către Karpun se află gheţarul Kitzsteinhorn şi gheţarul Dachstein, către Schladming.

St. Johann im Pongau oferă facilităţi bogate, inclusiv toate serviciile şi magazinele necesare. Alpendorf a devenit o locaţie căutată de clientela mai exigentă. Staţiunea Wagrain este un sat alpin mai mic şi mai liniştit - dar şi aici veţi găsi magazine şi restaurante.

Zonele menţionate sunt oportune şi pentru turismul şi agrementul estival - turismul pedestru şi cicloturism, fiind disponibile şi utilităţi pentru wellness, masaje şi alte forme de relaxare.

Mai multe informaţii veţi găsi la www.sanktjohann.com , www.wagrain.info.

Oferta de imobile din regiunea St. Johann im Pongau / Wagrain

St. Johann im Pongau / Wagrain

 

 

 

 

 

 

St. Johann im Pongau / Wagrain

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

St. Johann im Pongau / Wagrain

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

St. Johann im Pongau / Wagrain

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: