Un nou proiect rezidenţial în Warth am Arlberg. Ski in/ski out!

Număr de referinţă: MR19453
Ţară: Austria
Regiune: Arlberg
Oraş: Warth am Arlberg
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Oportunităţi de investiţii
Mărime: 58.00 m2 - 193.00 m2
 
Preţ:
425.000 € - 1.370.000 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Vândut

Proiect ski in ski out, cu venit din închiriere de cca. 4 %

Renumitul dezvoltator alpin Mountain Residences pregăteşte - în centrul orăşelului Warth am Arlberg şi chiar pe pârtie - un nou proiect de apartamente de lux ce 4*, "Apart-Hotel PURE Warth". Warth se în legendarul domeniu schiabil Ski Arlberg, fiind unic cu renumitele staţiuni Lech şi Zürs. Diferit de aceste staţiuni de lux, unde preţurile imobilelor sunt foarte mari, vă oferim posibilitatea de a cumpăra la preţuri avantajoase o proprietate în Ski Alberg, cu potenţial mare de apreciere a investiţiei. 

Informaţii detaliate despre acest proiect se găsesc pe site-ul web: www.pure-arlberg.cz

În 2017 va fi finalizat noul teleferic Dorfbahn Warth, care va permite proprietarilor de apartamente în Apart-Hotel PURE Warth să plece şi să vină pe schiuri chiar din uşa clădirii (ski-in/ski-out). Dorfbahn Warth vă va duce în alte staţiuni alpine renumite, St. Anton şi Kappl - Paznauntal. Este posibil ca după finalizarea construcţie acestui teleferic preţurile proprietăţilor imobiliare din Warthh să crească.

Apart-Hotel PURE Warth va oferi servicii complete pentru proprietarii şi oaspeţii apartamentelor. Aceştia vor avea la dispoziţie restaurant, centru wellness, terase însorite cu piscină "infinity", sală fitness etc. Veţi avea aici o mulţime de facilităţi pentru petrecerea timpului liber - fie în mod activ, fie relaxându-vă. Proiectul cuprinde trei clădiri principale cu un număr total de 29 de apartamente cu diferite mărimi (60 – 249 m2).

Construcţia va fi realizată cu materiale de cea mai bună calitate. Apartamentele for dispune de bucătării de lux echipate complet cu aparatură şi de băi cu dotări de design de înaltă calitate. Toate apartamentele vor fi complet mobilate şi echipate, astfel încât să poată fi utilizate sau închiriate turiştilor imediat după finalizare. Pentru ca atmosfera din interior să fie cât mai plăcută s-a folosit cât mai mult posibil materiale naturale. Astfel, designul modern a fost combinat în mod ingenios cu stilul tradiţional alpin.

Proiectul rezidenţial este destinat pentru uzul personal în combinaţie cu închirierierea ulterioară. Atunci când nu folosiţi apartamentul îl puteţi închiria prin intermediul unei agenţii profesioniste, complexul fiind administrat sub renumita marcă de apart-hoteluri alpine "PURE". Dumneavoastră veţi obţine astfel venituri atractive din închiriere – până la cca. 4 % pe an din preţul de achiziţie după deducerea costurilor de exploatare. Un alt avantaj al acestui concept constă din economisirea a 20 % TVA la cumpărarea imobilului.

Se presupune că proiectului va fi finalizat în vara lui 2018.

Warth se află într-o frumoasă vale alpină, la altitudinea de 1 500 m şi oferă nenumărate posibilităţi de petrecere a vacanţei de vară sau de iarnă.

Ski Arlberg garantează un strat de zăpadă suficient pe tot parcursul sezonului de schi - de la începutul lui decembrie până în jumătatea lui aprilie. Vă aşteaptă 350 km de pârtii excelente şi 100 de mijloace de transport pe cablu. Ski Arlberg este unul dintre cele mai mari şi cele mai căutate domenii schiabile din lume. Vara veţi găsi aici o mulţime de trasee marcate pentru drumeţii şi pentru ciclism. Terenul de golf din Lech este la numai 5 km de centrul staţiunii Warth. Pe lângă cele menţionate veţi putea practica zborul cu parapanta, hipismul, înotul, fitness, wellness etc.

Mai multe informaţii despre Ski Arlberg AICI.

Vă interesează această ofertă? Nu ezitaţi să ne contactaţi dacă doriţi informaţii suplimentare sau să vizitaţi imobilul în Austria. Compania Rellox oferă imobilele spre vânzare direct de la dezvoltator, aşadar cumpărătorul nu plăteşte comision imobiliar.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: