Un proiect nou rezidențial de 4*, aproape de centrul stațiunii Zell am See

Număr de referinţă: DO19830
Ţară: Austria
Regiune: Kaprun/Zell am See
Oraş: Zell am See
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Oportunităţi de investiţii
Mărime: 47.00 m2 - 100.00 m2
 
Preţ:
322.000 € - 812.000 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Cerere neobligatorie

Cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare.

Vă prezentăm un nou proiect de apartamente de 4*, într-un loc atractiv, lângă centrul orașului Zell am See. La câțiva pași sunt toate facilitățile necesare, inclusiv cele de transport în comun. Imobilul este ideal pentru toți cei care, pe lângă relaxare, doresc și o gamă largă de facilități pentru distracție, cu restaurante, baruri, și magazine.

Reședința este compusă din 28 de apartamente, în care se pot caza 4, 6 sau 8 persoane. Apartamentele se vând complet utilate și mobilate, astfel încât proprietarii și oaspeții să le poată folosi imediat. În apartamente s-a utilizat cu precădere lemnul, care creează o atmosferă plăcută și modernă, în stil tradițional alpin.  Fiecare apartament dispune de bucătărie deschisă de lux, cu aparatură modernă, de 2 -3 dormitoare și de 1 - 2 băi și balcon.

Fiecare apartament dispune de loc de parcare în garaj subteran sau în parcarea din apropierea reședinței.

Toți proprietarii și oaspeții au la dispoziție un centru wellness mare, cu piscină interioară, saună și sală de fitness. La parterul complexului va fi și un restaurant și un bar aprés ski.

Apartamentele se vând în proprietate personală, însă există obligația ca proprietarii să închirieze imobilele în scopuri comerciale. Utilizarea imobilului în scop personal este posibilă pentru 6 săptămâni din an. Pentru proprietari se asigură un serviciu complet de administrare şi închiriere a imobilului, aceștia neavând nicio grijă în acest sens. Condiția de închiriere ulterioară nu limitează nicidecum dispunerea dreptului de proprietate - înseamnă că puteți vinde imobilul chiar dacă este în derulare un contract de închiriere comercială.

Resortul se va inaugura, pentru proprietari și oaspeți, în decembrie 2019.

Orașul Zell am See se află în inima Alpilor austrieci și este o destinație de vacanță preferată în sezonul de iarnă și de vară. Orașul Zell am See se întinde în jurul lacului idilic Zeller See, fiind înconjurat de munți înalți şi de ghețarul Kitzsteinhorn. Nu există altă regiune care să ofere această combinație unică! Zell am See este renumit pentru centrul istoric, numărul mare de magazine, restaurantele cu renume şi garanția stratului de zăpadă de pe ghețarul Kitzsteinhorn, cu înălțime de 3029 m, unde puteți schia dimineața, după-masa putând face baie în lacul Zeller See.  În regiunea Zell am See/Kaprun şi Saalbach-Hinterglemm aveți la dispoziție două terenuri de golf cu 18 găuri. Dar în numai 30 de minute de mers cu mașina ajungeți la alte 5 terenuri de golf. Locul  este o destinație foarte căutată de iubitorii de drumeții, ciclism și sporturi nautice.

Iarna este căutat de iubitorii de schi și snowboard. Oferă 138 km de pârtii cu toate gradele de dificultate și peste 50 de teleschiuri și telescaune.  Datorită ghețarului Kitzsteinhorn Gletcher se poate schia pe tot parcursul anului. Zona oferă condiții de top pentru freeriding, drumeții de iarnă, schi fond și săniuș. Bineînțeles că în zonă sunt și o mulțime de centre de închiriere a echipamentelor sportive, școli de schi și facilități aprés ski în cabane și baruri de munte. Locul oferă și o mulțime de facilități și experiențe pentru familiile cu copii.

V-a atras atenția această ofertă a noastră? Vă suntem la dispoziție pentru orice alte întrebări sau pentru a asigura vizitarea imobilului în Austria. Compania Rellox oferă aceste apartamente direct de la dezvoltator şi  cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare.

Foto: Irina Rogova/Shuttestock.com, Yuriy Biryukov/Shutterstock.com, ArdeaA/Shutterstock.com

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: