Un resort exclusivist, cu un port de agrement şi o plajă privată cu nisip, lângă Trieste

Număr de referinţă: RK19636
Ţară: Italia
Regiune: Adriatic coast
Oraş: Sistiana
Tip de imobil: Imobil de lux
Locuinţă/Apartament
Mărime: 86.40 m2 - 248.88 m2
 
Preţ:
340.000 € - 2.100.000 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Cerere neobligatorie

Cumpărătorul nu plăteşte comision agenţiei imobiliare!

Această reşedinţă exclusivistă, cu vederi minunate, se găseşte în Golful Sistiana, la numai câteva minute de Trieste şi la nici o oră de Veneţia. Aeroportul din Trieste este la doar 15 minute de mers cu maşina şi autostrada A4 este la doar 5 minute de aici. Croaţia şi Slovenia sunt accesibile uşor cu maşina sau cu vaporul.

Acest loc are o bogată cultură, istorie şi frumuseţi naturale. Poate fi considerat un rai cu natură neatinsă, cu promotorii romantice deasupra mării şi cu o minunată vegetaţie mediteraneană. Iahtingul, golful, ciclismul sau turismul montat, călăria sau distracţia în barurile de cocteil din golf - aceasta este doar o mică enumerare a posibilităţile de petrecere a timpul în zonă.

Întregul complex se întinde pe o suprafaţă de 35 hectare şi este compus din 460 de unităţi rezidenţiale, cu suprafeţe de la 50 m2 până la 400 m2. Toate imobilele oferă vedere la mare. La construcţie s-au utilizat materiale moderne, cum ar fi sticla şi oţelul, care au fost combinate ingenios cu lemnul şi piatra. Locul este lipsit de trafic, smog şi zgomot, însă parcările subterane permit accesul cu automobilul până la rezidenţă. Sunt disponibile 830 de locuri de parcare private în garaj şi 390 locuri de parcare publice.

Resortul pune la dispoziţie şi un hotel de lux de 5*, care oferă acces direct la o minunată plajă cu nisip, unde vă veţi putea bucura de mare în atmosfera intimă şi elegantă a unui Beach Club. Iubitorii înotului vor aprecia .i cele 3 piscine din apropiere. În hotel veţi găsi şi un restaurant cu bucătărie italiană, mediteraneană şi internaţională. Tot aici se află şi in centru spa, fitness şi wellness, care oferă toate facilităţile posibile, inclusiv saună, hammam jacuzzi et.

Lângă complex este un port de agrement unde, contra cost, vă puteţi ancora iahtul. Cei care nu deţin o ambarcaţiune pot beneficia de serviciile de închiriere ale Yacht Clubului.

Resortul oferă reşedinţe exclusiviste de diferite tipuri, caracterizate prin confort, intimitate şi lux. Cumpărătorii au mai multe opţiuni (de la studiouri până la apartamente cu 3 dormitoare şi grădină sau terasă) în casele "borgo" tradiţionale sau în case normale.

Imobilele se vând nemobilate, însă noii proprietari pot beneficia contra cost de serviciile unui studio de design local. Dacă doriţi, puteţi opta pentru un program de închiriere ulterioară a imobilului dvs.

Resortul este păzit non-stop. Etajele complexului sunt unite prin lift, ceea ce facilitează deplasarea. Întreţinerea, curăţenia, îngrijirea grădinilor şi administrarea periodică a spaţiilor publice sunt chestiuni subînţelese. Serviciile de administrarea şi curăţenie sunt oferite şi persoanelor particulare. Proprietarii pot beneficia de servicii concierge, indiferent dacă este vorba despre relaxarea în spa, sau o cină într-un restaurant local.

Compania Rellox Oferă acest complex în colaborare cu dezvoltatorul. Aşadar, cumpărătorul nu plăteşte comision agenţiei imobiliare!

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: