Vile şi apartamente de lux într-un resort de 4*

Număr de referinţă: CH19591
Ţară: Croaţia
Regiune: Zadar
Oraş: Biograd Na Moru
Tip de imobil: Casă/Vilă
Locuinţă/Apartament
Mărime: 86.45 m2 - 343.15 m2
 
Preţ:
279.000 € - 1.800.000 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Cerere neobligatorie

Prima linie la mare! Posibilitate de venit garantat din închiriere!

Ne permitem să vă prezentăm o selecţie unică de vile şi apartamente, care act pare dintr-un resort modern amplasat în mijlocul naturii mediteraneene, într-un golf liniştit cu nisip pe litoralul Mării Adriatice. Resortul este amplasat într-un loc exclusivist, la doar 3 km de oraşul Biograd na Moru, fiind înconjurat de o pădure de brazi seculari, de nenumărate trasee turistice şi de o plajă cu nisip unică. Este vorba despre primul loc din Zadar care va deţine simbolul de prestigiu White Flag International – un simbol global de mediu pentru zonele cu apă curată. Acest golf unic este unul dintre cele mai curate locuri de la Marea Adriatică.

Zona este o destinaţie ideală pentru toţi cei care doresc linişte şi intimitate, dare vor să se bucure şi de viaţa socială din apropiere. Biograd na Moru, un oraş regal istoric croat, este în prezent un important centru turistic şi maritim. Este situat pe o peninsulă şi este înconjurat de porturi şi de o faleză care oferă vederi minunate către canalul Pašman şi către mulţimea de insule din împrejur. În apropierea acestui resort sunt patru parcuri naţionalecare merită vizitate – Lacurile Plitvice, Krka, Kornati şi Paklenica. Nu departe de aici se află şi oraşe istorice importante – Zadar, Šibenik, Split şi Trogir. Cel mai apropiat aeroport se află în Zadar, la o distanţă de numai 30 km. Se poate folosi şi aeroportul internaţional din Split, care este destinaţie a multor linii aviatice directe.

Imobilele oferite fac parte dintr-un resort de patru stele, administrat de un operator de renume mondial. Resortul excelează prin multitudinea de facilităţi oferite, printre care enumerăm: mai multe restaurante, inclusiv À la Carte Restaurant Il Moro, cu o gamă largă de preparate culinare din peşte şi din fructe de mare, bar pe plajă, wellness şi SPA cu saună finlandeză, baie turcească, jacuzzi, piscină în aer liber, fitness şi zonă de relaxare, o gamă largă de proceduri de masaj şi relaxare. mai trebuie menţionate şi facilităţile pentru recreere şi activităţi sportive, cu terenuri de tenis, teren multifuncţional pentru volei, fotbal şi baschet, teren de minigolf, teren de volei pe plajă, centru de închiriere biciclete, bărci şi caiace, loc de joacă pentru copii ş.a. În faţa resortului se află o frumoasă plajă cu nisip cu şezlonguri şi umbrele. Proprietarii vilelor şi apartamentelor se pot bucura de toate facilităţile oferite de resort, la un preţ avantajos.

Resortul este compus din 69 de camere de hotel confortabile, 31 de apartamente spaţioase (apartamente standard), 46 de apartamente de lux şi 20 de vile de lux complet utilate şi moderne. Oferă vedere la plajă şi la pădurea de brad, fiind situat la mai puţin de 10 metri de malul mării. Toate unităţile sunt şi utilate în stil minimalist modern şi sunt complet mobilate cu mobilă italiană modernă, inclusiv linii de bucătărie complet echipate cu aparatură modernă, băi spaţioase cu încălzire pa pardosea şi duşuri cu ploaie, camere de zi, dormitoare şi terase spaţioase. Mobilierul şi aparatura sunt incluse în preţ. Imobilele sunt echipate cu tehnologii moderne, cum ar fi jaluzele electrice pe exterior, iluminat reglabil, aer condiţionat, alarmă, WiFi şi sistem Smart TV. Resortul oferă şi patru parcări mari. Fiecare proprietar dispune de 2 locuri de parcare.

Resortul oferă servicii de administrare şi închiriere, permițând obţinerea unor venituri care să acopere costurile imobilului. Închirierea nu este însă obligatorie şi depinde doar de dvs. dacă doriţi sau nu să vă închiriaţi imobilul deţinut. Dacă doriţi să închiriaţi, aveţi la dispoziţie două opţiuni - să folosiţi varianta cu venit garantat din închiriere, în valoare de 4 - 5 % sau varianta cu venit flexibil din închiriere, obţinut în funcţie de rata de ocupare a imobilului.

V-a atras atenţia această ofertă a noastră? Vă suntem la dispoziţie pentru orice alte întrebări sau pentru a asigura vizitarea imobilului.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: