Apartamente moderne la 100 de metri de plajă

Număr de referinţă: OT20035
Ţară: Spania
Regiune: Costa del Sol
Oraş: Fuengirola
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Mărime: 80.03 m2 - 265.82 m2
 
Preţ:
313.000 € - 1.667.000 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Cerere neobligatorie

Cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare

Vă prezentăm un resort exclusivist cu 116 apartamente, la doar câțiva pași de plajă, în fermecătorul oraș Fuengirola. Întregul complex este foarte modern, interioare aerisite și zone exterioare scăldate în soare 320 de zile pe an. Apartamentele îndeplinesc cele mai exigente cerințe pentru confortul proprietarilor și al oaspeților lor.


Avantajele resortului

 • Resort pe renumita coastă Costa del Sol
 • Restaurantele, cafenelele şi celelalte servicii sunt la o distanță ce poate fi parcursă pe jos
 • La 15 minute de terenurile de golf Mijas Golf, Chaparral Golf Club și Santana Golf
 • 18 minute până la aeroportul internațional din Malaga
 • Legături de avion până la Malaga.
 • 25 minute de Marbella
 • Design modern
 • Piscine interioare și exterioare, wellness, SPA, fitness, sală de coworking, recepție, gastrobar, saună, grădini luxuriante
 • Terase spațioase și grădini private
 • Servicii de arhitect de interior
 • Cea mai bună climă din Europa, cu temperaturi plăcute tot timpul anului
 • Cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare

Costa del Sol

În baza mai multor studii, această zonă a fost desemnată drept zona cu cea mai bună climă din Europa. Apropierea de mare și de munți asigură un echilibru unic și oferă temperaturi plăcute, fără fluctuații mari, pe tot parcursul anului, dar și un volum redus de precipitații, cela mai multe fiind în sezonul de iarnă.


O destinație pentru tot anul

Amplasamentul proiectului în sudul Spaniei oferă proprietarilor o gamă largă de oportunități de utilizare a imobilelor pe tot parcursul anului. Sezonul turistic de vară de aici durează de la începutul lunii iunie până la sfârșitul lunii septembrie. Cu toate acestea, oameni din întreaga lume vin în sudul Spaniei tot timpul anului.  

Temperatura media pe termen lung în Marbella, în noiembrie, este de 14 grade Celsius. În ianuarie şi februarie sunt cu două grade mai puțin. Cine cu ar vrea să scape pentru moment de mohorâtele zile de iarnă de la noi şi să se bucure puțin de căldură - să se plimbe pe plajă, să servească o porție de calmari proaspeți pe o terasă, să joace golf sau să se plimbe cu bicicleta. Şi toate acestea în apropierea noii case a dvs. 

La numai 2 ore de domeniul schiabil din Sierra Nevada. Aici, sezonul deschi durează până în mai. Pe parcursul unei vă puteți bucura de înot în mare și schiat.


Fuengirola

Fuengirola este un oraș de coastă vibrant între Marbella și Malaga. Îi încântă pe toți vizitatorii cu frumoasele sale plaje lungi de nisip, care sunt inundate de soare în cea mai mare parte a anului. Opt kilometri de plaje se mândresc cu steagul european albastru, un certificat de curățenie și calitate.  În plus, Fuengirola se mândrește cu cea mai lungă promenadă din Europa, înțesată de restaurante pe plajă și baruri cu vederi spectaculoase asupra coastei.

Fostul sat pescăresc a fost transformat într-o stațiune modernă, cu un port de agrement pentru iahturi de lux, magazine și restaurante. Nu lipsește nimic în zonă pentru ca dvs. să aveți o a doua casă perfectă, chiar pe malul mării. Aici vă puteți bucura pe deplin de atmosfera plăcută relaxată tipică verii din Andaluzia.


Apartamentele se vând sub formă de proprietate privată

Alegeți dintre apartamente cu 1, 2 și 3 dormitoare, proiectate elegant, unde vă veți simți ca acasă. Apartamentele excelează prin spații mari, aerisire, care folosesc din plin lumina naturală. Din apartamente puteți intra pe terasele fermecătoare cu vederi frumoase sau în grădinile private luxuriante.


Dotarea fără griji, cu serviciile unui arhitect de interioare

Materialele și echipamentele au fost atent selectate de designeri de interior. Apartamentele sunt vândute, inclusiv cu bucătării echipate, cu dulapuri încastrate și cu băi complet echipate, cu gresie și pardoseală moderne. Fiecare apartament dispune de un loc de parcare în garaj. Dezvoltatorul, care este specializat și în arhitectura rezidențială, va fi fericit să ajute la dotarea cu alt mobilier. Acesta se plătește separat, la alegerea dvs.


Resort cu facilități exclusiviste

Proprietarii apartamentelor din resort au acces la o gamă largă de servicii și facilități de primă clasă. Dintre acestea fac parte:

 • Wellness și SPA
 • Fitness
 • Piscine interioare și exterioare
 • Gastrobar
 • Sală coworking
 • Recepție
 • Locuri de parcare în garaj

Acces excelent

Un mare avantaj îl constituie accesul excelent. Din București la Malaga sunt zboruri directe tot timpul anului! Aeroportul internațional din Malaga se află la aproximativ 18 de minute de resort. Chiar la aeroport puteți închiria o mașină sau puteți lua taxiul.


Termen de construcție

Finalizarea proiectului este planificată pentru vara lui 2022.


Contactați-ne

V-a atras atenția această ofertă a noastră? Vă suntem la dispoziție pentru orice alte întrebări sau pentru a asigura vizitarea imobilului în Spania. Compania Rellox oferă aceste apartamente direct de la dezvoltator şi  cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: