Apartamente noi la câțiva pași de mare și plajă

Număr de referinţă: SI20021
Ţară: Spania
Regiune: Costa del Sol
Oraş: Torrox
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Mărime: 54.94 m2 - 105.87 m2
 
Preţ:
163.000 € - 324.000 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Cerere neobligatorie

Cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare

Acest resort cu apartamente excelează prin design modern și poziționarea la doar câțiva pași de mare. Puteți alege de la apartamente minunate la parter, cu grădini private, la unități fantastice la mansardă, cu vedere la mare. Cum va fi al dumneavoastră?


Avantajele resortului:

  • La câțiva pași de mare și plajă
  • Resort pe exclusivista Costa del Sol, la prețuri avantajoase
  • Apartament la parter, cu grădină
  • Apartamente penthouse cu terasă cu vedere la mare
  • Interioare aerisite, maxim luminoase
  • Cea mai bună climă din Europa, cu temperaturi plăcute tot timpul anului
  • Legături de avion până la Malaga.
  • Loc de parcare în preț
  • Cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare

Torrox Costa, Costa del Sol

În baza mai multor studii, această zonă a fost desemnată drept zona cu cea mai bună climă din Europa. Apropierea de mare și de munți asigură un echilibru unic și oferă temperaturi plăcute, fără fluctuații mari, pe tot parcursul anului, dar și un volum redus de precipitații, cela mai multe fiind în sezonul de iarnă.

Regiunea Torrox oferă plaje minunate, cu nisip fin și intrare ușoară în mare. Apa cristalină a Mării Mediteraneene îmbie la înot, scufundări, snorkeling și alte sporturi nautice.

Costa Torrox se leagă ușor de orașul tipic andaluz Torrox, cu străduțe înguste romantice, cu case albe și atmosferă plăcută. Veți găsi aici multe magazine, baruri, restaurante cu bucătărie internațională și restaurante tradiționale, care servesc fructe de mare sau tapas. Torrox este și un excelent punct de plecare în excursii către orașele istorice din împrejurimi.


Apartamentele se vând sub formă de proprietate privată

Acest resort excelează prin design modern și poziționarea la doar câțiva pași de mare. La plajă se ajunge pe o cale de comunicație locală. Resortul are 33 de apartamente cu 1 - 3 dormitoare cu terase spațioase. Apartamentele de la parter dispun de grădină privată. Apartamentele de la etajul cel mai de sus dispun de terase mari cu vedere minunate la mare. Toate apartamentele au un loc de parcare, care este inclus în prețul de achiziție. 


Interioare moderne

Interioarele sunt moderne, aerisite și spațioase. Apartamente de predau inclusiv cu linia de bucătărie cu aparatură (mașină de spălat vase, frigider, cuptor, cuptor cu microunde, hotă, plită ceramică). Toate apartamentele au instalații de aer condiționat.


Spații comune

O piscină modernă în aer liber contribuie și ea la confortul maxim, invitându-vă să vă răcoriți și să vă relaxați. Vă puteți bucura de soare pe șezlongurile de lângă piscină mai mult de 300 de zile pe an. Există o sală de sport modernă pentru sportivi.


Acces excelent

Un mare avantaj îl constituie accesul excelent. Din București la Malaga sunt zboruri directe tot timpul anului! Aeroportul internațional din Malaga se află la aproximativ 40 de minute de resort. Chiar la aeroport puteți închiria o mașină sau puteți lua taxiul.


Termen de construcție

Se presupune că construcția va fi finalizată în primul trimestru al anului 2023.


Contactați-ne

V-a atras atenția această ofertă a noastră? Vă suntem la dispoziție pentru orice alte întrebări sau pentru a asigura vizitarea locului de construcție Spania. Deoarece oferim acest proiect direct de la dezvoltator, cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare!

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: