Finanţarea

Cumpărarea unui imobil în străinătate poate fi finanţată prin credit ipotecar.

a) Creditul ipotecar de la o bancă străină, în ţara în care se află imobilul cumpărat:

În majoritatea ţărilor UE, băncile străine sunt dispuse să ofere credite ipotecare şi cetăţenilor străini din state membre UE, cu condiţia ca aceştia să îndeplinească cerinţele de bază privind bonitatea şi asigurarea clientului. Asigurarea se face prin garantarea cu imobilul cumpărat în ţara în cauză. Tarifele de dobânzi sunt destul de asemănătoare în ţările UE. În unele ţări pot să difere taxele aferente prelucrării creditului şi depunerii garanţiei. În cadrul serviciilor pentru clienţi, Rellox asigură soluţionarea creditelor ipotecare de la băncile străine.

b) Creditul ipotecar de la o bancă românească:

Unele bănci locale sunt capabile să ofere credite ipotecare pentru achiziţionarea unui imobil din străinătate (deocamdată numai în cadrul UE), însă cu o singură diferenţă. Băncile româneşti nu au posibilitatea să ia în garanţie imobilul achiziţionat în străinătate, ci solicită garantarea cu un alt imobil aflat pe teritoriul României. Vă recomandăm să contactaţi banca  sau bancherul personal pentru a negocia condiţiile de finanţare prin banca dumneavoastră. Bineînţeles că societatea Rellox vă ajută în decursul negocierilor, punându-vă la dispoziţie toate documentele necesare.

O altă posibilitate de repartizare în timp a plăţii preţului de achiziţie o reprezintă investiţiile în imobile în cadrul unor noi proiecte în dezvoltare, anterior sau în decursul construcţiei. Plata preţului de achiziţie este repartizată pe mai multe redevenţe în decursul construcţiei şi deci cumpărătorul nu trebuie să plătească dintr-o dată suma integrală.

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: