Proprietăţile imobiliare în Viena

Proprietăţile imobiliare în VienaInvestiţiile în proprietăţi imobiliare din oraşe mari sunt o alternativă la achiziţionarea de imobile din locaţii turistice atractive, destinate mai ales pentru o a doua locuinţă sau pentru închiriere pe termen scurt. În Austria, interesul este concentrat în special pe oraşe ca Viena sau Salzburg.

Austria oferă investitorilor condiţii ideale legate de stabilitatea politică şi de situaţia economică. La scară internaţională şi din punct de vedere economic, Viena este una dintre cele mai avantajoase locaţii. De asemenea, potrivi calculului chiriei brute, Viena este mai ieftină decât Frankfurt, Bruxelles, Roma sau Praga. Toate aceste fac din Viena un loc interesant pentru localizarea birourilor corporative şi a reprezentanţelor companiilor. Astfel, se susţine în mod constant cererea pentru închirieri pe termen lung de imobile rezidenţiale și comerciale din Viena. De exemplu, în Viena îşi are sediul concernul ÖMV, mai multe organizaţii internaţionale, ca OSCE - Organizaţia pentru Securitate și Cooperare în Europa, OPEC – Organizaţia Ţărilor Exportatoare de Petrol sau UNOOSA - Oficiul Naţiunilor Unite pentru probleme spaţiale.

Preţurile proprietăţilor imobiliare din Viena sunt într-o creştere constantă. Astfel, pe lângă veniturile din închiriere, investiţiile în imobilele din capitala Austriei generează şi aprecierea imobilelor în timp.

Imobile de vânzare în Viena:

  • Apartamente în Viena. Oferta de apartamente din Viena este foarte variată, începând cu apartamente normale până la penthouse-uri pentru clientelă exigentă. Preţurile apartamentelor din Viena sunt influenţate de obicei de vechime, locaţie, de dotări ş.a. Bineînţeles că preţurile imobilelor rezidenţiale din centrul Vienei sunt cu mult mai mari de cât cele ale imobilelor de la periferie.
  • Vile şi case de familie în Viena. Dacă v-aţi decis să cumpăraţi o casă, Viena vă oferă atât case noi cât şi case vechi istorice.

Informaţii principale despre Viena:

  • Număr locuitori:  cca. 1 700 000 (informaţii din 2011)
  • Suprafaţă: 414,65 km²

Photo: Canadastock/Shutterstock

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: