Informaţii referitoare la locaţii

Interesul cumpărătorilor este concentrat asupra zonelor preferate de litoral, cum ar fi Costa del Sol sau Costa Blanca. Pe piaţă sunt disponibile apartamente noi de la cca. 120.000 EUR, case în serie de la cca. 200.000 EUR şi case independente de la cca 300.000 EUR. Multe dintre aceste proiecte noi sunt construite direct pe terenurile de golf şi în apropierea plajelor. Funcţionează perfect posibilitatea de închiriere ulterioară. După ce până nu de mult preţurile unor centre de agrement şi proiecte de dezvoltare spaniole crescuseră, în prezent au cunoscut căderi de preţuri datorate în primul rând excesului ofertei faţă de cerere şi implicarea destul de substanţială a investitorilor britanici, aşa că recomandăm ca la achiziţionarea unui proiect să se ţină cont de calitatea proiectului şi de locaţie.

Spania este raiul imobilelor de golf. În ultimii ani au luat naştere aici multe proiecte, oferta fiind foarte mare – de la proiecte standard până la cele de lux. Investitorii individuali sunt interesaţi în principal de proiecte aflate în apropierea mării – Spania având în acest sens avantajul unui litoral lung. Însă a început şi construcţia unor resorturi mai îndepărtate de mare, care doresc să ofere linişte locatarilor lor, condiţii calitative de locuit şi de golf, dar şi servicii de calitate.

Zona de sud a Spaniei este regiunea cea mai preferată. Numai în Andaluzia sunt momentan construite peste 60 de terenuri de golf, din care cca. 30 pe litoralul Costa del Sol (denumit uneori şi Costa del Golf). Preţurile „de la” ale imobilelor de golf de pe Costa del Sol, în primul rând din zonele renumite, cum ar fi Marbella, sunt în medie cele menţionate mai sus. Însă dezvoltatorii construiesc activ şi în regiuni mai ieftine, cum ar fi Costa de la Luz sau Costa Cálida. Insulele Canare, cum ar fi Fuertventura, oferă şi ele imobile de golf, preţurile fiind comparabile cu cele de pe continent. Contrar însă, preţurile sunt mai mari în Mallorca sau în Ibiza.

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: