Venitul din închiriere

Compania Rellox se ocupă în principal cu intermedierea investiţiilor imobiliare în regiuni turistice renumite, unde imobilul poate fi închiriat pe termen scurt (de obicei săptămânal) turiştilor, sau în oraşe mari, unde închirierea se face pe termen lung.

Închiriere pe termen lung

ÎÎnchirierea pe termen lung se practică mai ales în oraş mari, cum ar fi Berlin, Londra, Viena, Paris, New York ş.a. Proprietarul îşi poate închiria proprietatea imobiliară timp de mai mulţi ani, dispunând de un venit lunar garantat din închiriere. În mod normal, proprietarul imobilului obţine de la chiriaş o garanţie de asigurare a riscurilor. Este vorba despre o investiţie relativ sigură.

Închiriere pentru turişti - venit garantat din închiriere

Unele proiecte selectate sunt administrate de un Tour-operator, care închiriază  turiştilor, de obicei pe timp de o săptămână, toate unităţile din complexul în cauză.  Tour-operatorul garantează contractual un venit din închiriere, cu posibilitate de utilizare parţială a imobilului de către proprietar. Tour-operatorul îşi asumă în întregime riscul pentru ocuparea proprietăţii imobiliare. Această oportunitate de investiţie se practică mai ales în cazul unor proiecte noi, oferind investitorilor o serie întreagă de condiţii avantajoase:

  • Venituri anuale de cca. 6 % din preţul de achiziţie al imobilului.
  • Venit garantat contractat pe o durată de 3 - 20 de ani.
  • Posibilitate de deducere automată a TVA-ului din preţul de achiziţie al imobilului, adică la investiţia iniţială, investitorul economiseşte cca. 20% din preţul de achiziţie de bază al imobilului (obs.: TVA-ul diferă de la o ţară la alta.)
  • Posibilitate de întrebuinţare în scop personal a imobilului timp de câteva săptămâni pe an.
  • Serviciu complet de administrare şi închiriere a imobilului, fără ca investitorul să aibă vreo preocupare.

Închiriere pentru turişti - venit flexibil din închiriere

În cazul unor proiecte şi imobile anume selectate, compania Rellox oferă posibilitatea unor venituri din închiriere bazate pe rata de ocupare (eficienţa) reală a imobilului. O agenţie specializată se ocupă de închirierea imobilului, investitorul putându-şi în acelaşi timp întrebuinţa imobilul după cum doreşte. În acest caz, veniturile finale anuale ale investitorului depind de acordul anterior cu locatorul şi de rata de ocupare realizată. Investitorul în acest tip de oportunităţi de investiţii beneficiază de anumite avantaje:

  • Flexibilitate pentru închirierea imobilului şi pentru întrebuinţarea proprie.
  • Valori maxime contractate nelimitate ale veniturilor.
  • Posibilitatea de rambursare a TVA-ului la preţul de achiziţie al imobilului în cazul unor proiecte noi (trebuie consultată pentru proiectele concrete).
  • Pentru anumite proiecte seasigură un serviciu complex care include administrarea şi închirierea imobilului, fără ca investitorul să aibă vreo preocupare.  

Vă rugăm să ne contactaţi pentru obţinerea unor mai mult informaţii privind posibilităţile de investiţie cu venit garantat din închirierea ulterioară.

Ofertă pentru oportunităţi deosebite de investiţii cu venit din închiriere.

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: