Despre noi

Compania Rellox este cel mai mare dealer de proprietăţi imobiliare din străinătate ce activează în regiunea Europei Centrale şi de Est. Suntem prima companie specializată în afaceri imobiliare, care încă din anul 2004 oferim spre vânzare imobile în ţări cum ar fi Austria, Franţa, Italia şi altele,realizând deja câteva sute de tranzacţii imobiliare de vânzare-cumpărare în străinătate.

Reprezentăm exclusiv dezvoltatori imobiliari internaţionali puternici dar şi de talie mai mică, fiind astfel capabili să punem la dispoziţia clienţilor noştri o selecţie mare de imobile de cea mai bună calitate, în locaţii de top, la mare, în Alpi, în apropierea terenurilor de golf sau în mari metropole din străinătate. În prezent oferim servicii complexe pentru intermedierea cumpărării sau vânzării imobilelor din străinătate, în aproape treizeci de ţări din lume.

În anul 2010 compania Rellox şi-a deschis noi filiale în Polonia, România, Ungaria şi Rusia. Activitatea comercială din Slovacia este asigurată de sediul nostru din Praga.

Ca lider de piaţă, suntem citaţi în mass-media din Cehia şi internaţionale; vezi secţia Au scris despre noi.

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: