Informaţii referitoare la locaţii

Franţa de sud

Cel mai mare interes este acordat imobilelor de pe Coasta de azur – Nice, Cannes, St. Tropez. Aceste staţiuni sunt agreate de zeci de ani şi vor continua să fie. Bineînţeles că veţi găsi aici imobile exclusive cu preţuri de milioane de EUR, dar şi apartamente standard, de la cca. 150.000 EUR, în staţiuni mai mici. Cu 150.000 EUR vă puteţi achiziţiona un mic studio direct în Nice. (În Franţa există un sistem garantat de stat privind închirierea ulterioară a imobilului, care vă aduce venituri periodice anuale de până la cca. 5%, fără a fi nevoie ca dumneavoastră să vă interesaţi în mare măsură de administrarea imobilului.)

Alpii Savoiei

O locaţie interesantă din Franţa o reprezintă şi Alpii Savoiei, acest lucru mulţumită condiţiilor perfecte de schi oferite – preţurile apartamentelor încep de la cca. 130.000 EUR, în staţiunile mai mici. Bineînţeles că preţurile sunt mai mari în regiunile renumite, cum ar fi Val d´Isere, Tignes, Les Arc sau Meribel. În cazul multor proiecte noi din Alpii Savoiei este aplicat sistemul garantat de stat de închiriere ulterioară a imobilului, care aduce venituri anuale de până la 5%, fără mari preocupări, cu posibilitate de întrebuinţare proprie parţială.

Paris

Rellox oferă şi imobile în capitala Franței - în primul rând apartamente în centru şi în locaţii atractive, inclusiv în zonele suburbane în dezvoltare.

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: