Imobile Franţa

Imobile FranţaPuţine ţări în lume pot să ofere atât de mult cât poate oferi  Franţa : natură minunată, istorie glorioasă, ţară cu clădiri  perfecte din punct de vedere arhitectural, locul natal al tuturor gurmanzilor.  Acestea sunt  o parte din motivele pentru care imobilele din Franţa sunt atât de dorite din partea investitorilor. La cumpărarea imobilelor în Franţa puteţi alege dintr-o ofertă bogată : la mare, în Alpii Savoici sau chiar la Paris. În plus, Franţa nu pune nici un fel de piedici în calea achiziţionării imobilelor de către investitorii din străinătate.

Pe Coasta de Azur puteţi alege imobile de lux în Monaco, Nice, Cannes sau St. Tropez. De asemenea, in afara unor imobile exclusiviste, şi pe Riviera Franceză se pot achiziționa apartamente la un preţ de aproximativ 150.000 EURO.

În Alpii Savoici, pe noii săi proprietari îi aşteaptă imobilele situate în staţiuni renumite cum ar fi: Val d´Isere, Tignes, Les Arc , Courchevel sau Meribel. Dacă iubiţi atât marea cât şi zăpada, concentraţi-vă atenţia chiar asupra staţiunii de schi franceze, situate la cea mai joasă altitudine, Valberg. De pe Coasta de Azur, puteţi ajunge în acest centru într-o singură oră de mers cu maşina. După ce aţi petrecut dimineaţa pe versant, în după-amiaza aceleiaşi zile vă puteţi încălzi pe plaja Mării Mediterane.

Tip: Imobile lease-back în Franţa. Posibilitatea de a cumpăra la un preţ bun imobile în cadrul programului garantat de către stat, program pentru construcţia noilor locuinţe. Mai multe informaţii.

Nu putem uita nici cumpărarea imobilelor la Paris,  capitala romantismului, modei, mâncării şi a băuturii excelente şi a tuturor iubitorilor de frumos .Astfel,  sunt la dispoziţie apartamente în centru şi în localităţi incluzând cartierele periferice în curs de dezvoltare ale oraşului.

Accesaţi baza de date cu imobile din Franţa.

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: