Imobile Croaţia

Imobile CroaţiaInteresul pentru imobilele din Croaţia se concentrează, logic, asupra zonelor maritime. Printre localităţile cele mai preferate se numără Dalmaţia, Zadar, Bibinje, Split, Trogir, Riviera Makarska, insula Brac, Hvar sau Korcula, sau peninsula  Istria pe coasta de nord a Croaţiei. Renume european are mai ales oraşul Dubrovnik, care are ambiţia de a deveni o staţiune exclusivă ca şi staţiunile de pe Riviera Franceză.

Cumpărarea imobilelor în Croaţia este puţin atipică. Imobilul cumpărat trebuie verificat foarte bine şi trebuie asigurate toate formalităţile necesare.  Imobilele aflate în vânzare sunt de multe ori construite la negru sau le lipseşte documentaţia necesară. Şi din această cauză, la cumpărarea imobilelor în Croaţia, nu se recomandă efectuarea cumpărării de-a unul singur sau prin intermediul agenților imobiliari locali necunoscuţi.

Dacă doriţi, cumpărând imobile în Croația, să evitaţi eventualele probleme, faceţi uz de serviciile societăţii noastre care va verifica imobilul şi va oferi un service juridic complet.

Accesaţi baza de date a imobilelor din Croaţia

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: