Estepona - Apartamente unice în oraș, chiar la mare

Număr de referinţă: PN19896
Ţară: Spania
Regiune: Costa del Sol
Oraş: Estepona
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Mărime: 72.66 m2 - 230.41 m2
 
Preţ:
470.000 € - 1.980.000 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Cerere neobligatorie

Prima linie la mare! Chiar în centrul orașului Estepona!

Vă prezentăm un proiect unic, chiar în orașul Estepona, dar în prima linie la mare.  O oportunitate unică pentru toți cei care doresc să cumpere o locuință la mare, utilizabilă pe tot parcursul anului! Lumină, design și mult spațiu. Toate acestea sunt combinate în acest proiect al cărui lux nu se referă doar la calitatea construcției și la serviciile excelente. Cele 36 de apartamente exclusiviste, cu terase spațioase, îndeplinesc chiar și cerințele celor mai exigenți clienți.

Natură, timp liber, gastronomie și sport, toate într-un singur concept

Bucurați-vă de viața de oraș în atmosfera excepțională oferită de cea mai exclusivistă clădire din zonă. Datorită designului său uimitor, această clădire, situată pe promenada de pe malul mării, este ca un far strălucitor care atrage atenția asupra acestei zone exclusive de pe Costa del Sol. Conceptul inovator stabilește, fără îndoială, un nou standard arhitectural pe coastă, care a atins deja faima meritată la nivel mondial. Bucurați-vă din confortul casei dvs. de artă, cultură, gastronomia regiunii sau de gama variată de facilități pentru timp liber și divertisment de pe Costa del Sol. În imediata apropiere se găsesc o mulțime de facilități pentru sport, inclusiv zeci de terenuri de golf excelente.

Apartamentele se vând sub formă de proprietate privată

Resortul include 36 de apartamente de diferite tipuri și dispoziții, cu 1 sau 4 dormitoare. Toate apartamentele sunt concepute astfel încât să îndeplinească cerințele celor mai pretențioși clienți. Calitatea și exclusivitatea acestui resort de simt de la prima vedere. Eleganța proiectului se simte în întreaga clădire și este subliniată de elemente precum înălțimi de tavan, uși de la podea până la tavan, gresie din porțelan cu format mare sau elemente din lemn în spațiile locuibile. Bucătăriile sunt echipate cu aparatură AEG de cea mai înaltă calitate și clasă energetică. Terasele spațioase sunt parte integrantă a proprietății, iar designul lor uimitor te face să te simți ca și cum marea face parte din apartament. Apartamentele utilizează un sistem aeroterm de aer condiționat și încălzire, care folosește energia regenerabilă. Toate apartamentele au încălzire în pardoseală. Băile au încălzire în pardoseală electrică. Sunt echipate cu sisteme de automatizare a locuinței pentru instalații, iluminat și jaluzele.

Excelență în fiecare detaliu

Acest proiectul tinde să devină un simbol la arhitecturii moderne de pe Costa del Sol. Designul inovator și atenția la detalii sunt vizibile la fiecare pas. Pentru confortul ridicat al proprietarilor, vor fi disponibile jacuzzi, piscină infinity pe acoperiș, terase de plajă, parcare privată, fitness în aer liber, zonă de grătar, loc de joacă, palmieri cu irigare automată și iluminat, care să completeze atmosfera idilică. Resortul este ideal pentru vizite ocazionale în vacanță sau ca loc pentru a petrece o retragere la pensie activă.

Acces excelent

Un mare avantaj îl constituie accesul excelent. Din București la Malaga sunt zboruri directe tot timpul anului. Aeroportul internațional din Malaga se află la aproximativ 56 de minute de resort. Chiar la aeroport puteți închiria o mașină sau puteți lua taxiul.

Cea mai bună climă din Europa

În baza mai multor studii, această zonă a fost desemnată drept zona cu cea mai bună climă din Europa. Oferă peste 300 de zile cu soare pe an și o temperatură medie de 19 °C. Litoralul din jurul Esteponei oferă 17 plaje cu nisip fin, desfășurate pe o lungime de 21 km. 

Termen de construcție

Apartamentele sunt dea în construcție. 

Contactați-ne

V-a atras atenția această ofertă a noastră? Vă suntem la dispoziție pentru orice alte întrebări sau pentru a asigura vizitarea imobilului în Spania. Deoarece oferim acest proiect direct de la dezvoltator, cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare!

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: