Imobile în Austria

Imobile în AustriaSunteţi preocupaţi de ideea de a cumpăra imobile în Austria? Societatea Rellox are o reţea unică de parteneri , graţie căreia putem oferi o gamă largă de imobile în cele mai căutate localităţi din întreaga ţară. Printre acestea se numără, in principal, staţiunile alpine din apropierea ghețarilor. În afara sezonului de iarnă puteţi practica turismul alpin, coborârea cursurilor de apă în rafturi şi inclusiv golful, deoarece în ultimii ani în apropierea staţiunilor alpine au fost amenajate terenuri de golf.

În favoarea cumpărării imobilelor austriece vorbeşte şi accesibilitatea bună, condiţiile ideale pentru experienţa sportivă şi calitatea excelentă a serviciilor. Imobilele sunt potrivite pentru ocupare în cursul întregului an inclusiv pentru închiriere, graţie căreia se poate obţine un profit interesant. La cumpărarea imobilelor in Austria, cetăţenii UE au aceeași  poziţie ca cetăţenii locali, neexistând nici un fel de piedici administrative în aceste sens.

În oferta noastră de imobile în Austria găsiţi apartamente, locuinţe, case  de lux, imobile din apropierea terenurilor pentru golf, pensiuni şi hoteluri de vânzare (sau pentru închiriere pe o perioadă lungă) în zone cum ar fi:  Kaprun / Zell am See, Schladming / Ramsau am Dachstein, Hintertux / Mayrhofen / Zillertal, Saalbach / Hinterglemm, Arlberg, Stubai, Solden, Pitztal, Obertauern, Kitzbuhel, Wildkogel / Neukirchen, Zugspitz, Nassfeld / Hermagor şi altele.

Accesaţi baza de date a imobilelor din Austria.

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: