Oportunităţi investiţie

Compania Rellox oferă clienţilor săi posibilitatea de a investi în proprietăţi imobiliare din aproape 30 de ţări. Având în vedere oferta extrem de diversificată, vă puteţi repartiza investiţiile în funcţie de ţară, de tip de imobil şi de moneda de schimb, astfel încât rentabilitatea investiţiei să fie optimă.

Locaţii

  • Imobile în oraşe mari şi metropole, cum ar fi Berlin, Londra, Viena, Paris, New York ş.a., cu potenţial de apreciere a proprietăţii imobiliare şi cu venit generat de închirierea pe termen lung. Aici veţi găsi oferta noastră de proprietăţi imobiliare din oraşe mari.
  • Imobile în locaţii turistice şi interesante din punct de vedere al investiţiilor, cum ar fi la mare sau în Alpi. Şi în acest caz se presupune aprecierea preţurilor proprietăţilor şi venituri sub formă de închiriere pe termen scurt turiştilor. În baza noastră de date veţi găsi o serie întreagă de proprietăţi imobiliare interesante, situate la mare şi în Alpi.

Rentabilitatea investiţiilor

  • Aprecierea imobilului în timp. Căutăm pentru clienţii noştri locaţii şi proiecte adecvate, care oferă premise pentru aprecierea imobilelor - mai ales pe termen mediu.
  • Imobile cu venit din închirierea ulterioară. Oferim proprietăţi imobiliare în locaţii turistice atrăgătoare, cu venit din închirierea ulterioară către turişti (venituri garantate sau flexibile), sau în metropole, cu posibilitate de închiriere pe termen lung.
  • Proiecte noi în locaţii interesante. Având în vedere cunoştinţele noastre în ceea ce priveşte locaţiile, suntem în măsură să vă oferim posibilitatea de a investi în proiecte noi, cu potenţial de apreciere a imobilelor în decursul construcţiei proiectului sau datorită altor facilităţi din împrejurimi - de ex. construcţia unor obiective de infrastructură noi ş.a. Aici veţi găsi oferta noastră de proiecte noi.
  • Hoteluri de vânzare. Oferim spre vânzare hoteluri mici şi mari, din diferite ţări şi locaţii turistice. Oferta de hoteluri de vânzare din baza noastră de date.

Vânzarea de imobile de la bănci.

Compania Rellox oferă investitorilor privaţi posibilitatea de a investi în imobile vândute de către bănci şi preluate de la dezvoltatori îndatoraţi, la preţuri foarte avantajoase.

Nu aţi găsit o oportunitate de investiţie convenabilă? Vă rugăm să completaţi formularul nostru pentru investiţii şi ne va face plăcere să vă pregătim o ofertă corespunzătoare cerinţelor dvs. Sau vă rugăm să ne contactaţi.

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: