Proprietăţile imobiliare şi imobile Paris

Proprietăţile imobiliare şi imobile ParisPerspective foarte bune pentru amortizarea investiţiei şi riscuri de investiţie reduse. Conform investitorilor, acestea sunt cele mai importante atracţii pentru cei interesaţi de achiziţionarea unui imobil în Paris.

Paris este unul dintre cele mai vizitate oraşe din lume. Un număr mare de oameni vin aici nu numai ca turişti, ci şi pentru studiu. În Paris îşi au sediul central sau reprezentanţe companii importante, cum ar fi BNP Paribas, Société Générale, Areva, Total sau Électricité de France. Cei mai importanţi producători auto din Franţa, Renault şi PSA Peugeot Citroën, au construit aici capacităţi de producţie. În Paris îşi au sediul nu numai organismele guvernamentale interne dar şi o serie întreagă de instituţii internaţionale, cum ar fi OECD - Organizaţia pentru Cooperare Economică și Dezvoltare și UNESCO - Organizaţia Naţiunilor Unite pentru Educaţie, Ştiinţă și Cultură. Toate acestea reprezintă o perspectivă ideală pentru cererea de diferite tipuri de locuinţe.

Achiziţionarea unui imobil în Paris cu scopul închirierii ulterioare este foarte promiţătoare. În Paris există de mult timp o imensă insuficienţă de locuinţe. Experţii presupun că până în anul 2030 cererea de locuinţe în capitala Franţei va depăşi graniţa de 1,5 milioane. Prin urmare, în Paris există un interes  mare  pentru închirierea de locuinţe şi proprietarii îşi pot alege chiriaşii.

În plus, piaţa imobiliară franceză este specifică prin posibilitatea de investire în proiecte lease-back. În aceste cazuri, investitorul obţine un venit garantat din închiriere pe o perioadă de la doi la zece ani. În general, veniturile sunt în jur de 3 -5 % din preţul de achiziţie al imobilului. Un avantaj al acestui sistem îl reprezintă returnarea TVA-ului preţului imobilului.

Imobile de vânzare în Paris:

  • Locuinţe şi apartamente
  • Proiecte de dezvoltare
  • Oportunităţi investiţie

Informaţii principale despre Paris:

Număr locuitori: cca. 2 500 000 (alte 10 000 000 în aşa-zisul Paris Mare) Suprafaţă: 105.4 km²

Fotografii

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: