Proprietăţile imobiliare din Londra

Proprietăţile imobiliare din LondraLondra este unul dintre cele mai importante centre comerciale, culturale şi turistice din lume.  Aici se generează o cincime din PIB-ul total al Marii Britanii.

City-ul londonez, împreună cu celelalte cartiere renumite: Westminster, Canary Wharf, Camden & Islington şi Lambeth & Southwark,  reprezintă centrul internaţional de afaceri. Aici îşi au sediul Bursa din Londra, aproape cinci sute de bănci, importante companii de asigurări, firme de avocatură şi firme de brokeraj.   Londra atrage atenţia investitorilor imobiliari din întreaga lume pentru că reprezintă cel mai redus risc de investiţie şi oferă cele mai bune perspective pentru majorarea veniturilor din chirii. Preţurile apartamentelor şi caselor din Londra sunt în creştere datorită cererii mari. Se presupune că volumul anual de investiţii imobiliare din Londra va depăşi suma de 30 miliarde lire sterline.

Cele mai căutate sunt proprietăţile imobiliare de lux din cartierele Regent's Park, Mayfair, Chelsea, Knightsbridge, Belgravia sau Notting Hill.  Interesant este şi Kensington şi locuinţele cu vedere la spaţiul verde al celebrului Hyde Park.

Imobile de vânzare în Londra

  • Proprietăţi imobiliare în Londra
  • Case tipice în stil englezesc
  • Proprietăţi imobiliare de lux în cele mai bune cartiere din Londra.

Informaţii principale despre Londra:

  • Număr locuitori: cca. 8 000 000
  • Suprafaţă:  1,570 km²

Fotografii

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: