Informaţii referitoare la locaţii

MallorcaMallorca este cea mai mare dintre Insulele Baleare, suprafaţa ei fiind de 3640 km2, din care 550 km reprezintă litoralul. Se află la Estul părţii continentale a Spaniei, în Marea Mediteraneană, în vecinătatea insulelor Ibiza şi Menorca. Insula este împărţită de la nord-est către sud-est de întins lanţ muntos.

Palma de Mallorca este capitala şi cel mai mare oraş. Mallorca este o destinaţie frecventă a turiştilor şi a persoanelor interesate de achiziţionarea unui imobil. Interesul investitorilor imobiliari vizează în principal zona de sud-vest a insulei, care are avantajul de a se afla în apropierea aeroportului internaţional din Palma de Mallorca.

Staţiunile de pe malul mării Santa Ponsa, Puerto Andratx, Camp de Mar sau Bendinat, oferă locuitorilor lor plaje cu nisip sau ţărmuri stâncoase cu vedere la mare. Proprietarii de imobile vor aprecia cu siguranţă calitatea serviciilor oferite în Mallorca de sud-est - mai multe terenuri de golf, porturi, restaurante, cafenele şi magazine pe plajă. Imobilele din Mallorca sunt frecvent situate la distanţe de la mare care pot fi parcurse pe jos şi cu vedere la mare.

Fotografii

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: