Oraşe şi metropole

Capitalele şi metropolele, precum şi alte centre regionale importante, reprezintă pentru investitori o oportunitate interesată din punct de vedere al investiţiilor imobiliare. De aceea, pe lângă oferta de proprietăţi imobiliare din staţiuni de vară şi de iarnă (vizitaţi oferta de imobile la mare sau de imobile în Alpi), compania Rellox a pregătit pentru clienţii săi şi o ofertă cu imobile din oraşe şi metropole.

Doriţi să cumpăraţi un imobil în Paris, Londra, Viena, Salzburg, Milano sau în alte oraşe? Căutaţi un imobil de vânzare în Berlin, München, Hamburg, Nürnberg și în alte oraşe din Germania?

» Alegeţi din oferta noastră de proprietăţi imobiliare din oraşe mari şi metropole.

Oraşe şi metropole: avantajele investiţiilor imobiliare

În general, astfel de imobile sunt cumpărate cu două scopuri. Ori ca investiţie, ori pentru a fi utilizate în scop personal. Care ar putea fi argumentele convingătoare privind achiziţionarea unei proprietăţi imobiliare din oraşe sau metropole?

În primul rând, vorba despre o investiţie avantajoasă şi relativ foarte sigură. Preţurile imobilelor din oraşe ca Londra, Viena, Berlin sau Paris prezintă o tendinţă de creştere pe termen lung. Cererea de imobile noi şi de închiriere a acestora, este în permanent suficient de stabilă. Acesta este un aspect important din punct de vedere ale rentabilizării investiţiei, care în domeniul imobiliar are două componente: aprecierea în timp a preţului imobilului (diferenţa dintre preţul de achiziţie şi preţul de vânzare) şi veniturile din închiriere.

Metropolele sunt importante centre regionale, unde este concentrată viaţa socială şi economică, unde îşi au sediile importante companii şi concerne locale sau internaţionale, precum şi instituţiile de stat. Managementul şi angajaţii acestor companii şi instituţii reprezintă o clientelă solventă, cu perspectivă în ceea ce priveşte închirierea imobilelor pe termen lung.

În cazul achiziţionării unei case sau a unui apartament pentru uz personal, de obicei luăm în calcul criteriile care reflectă cerinţele noastre specifice. Dintre factorii hotărâtori fac parte: locaţia, tipul de imobil, accesul cu mijloace de transport şi funcţionarea acestora, facilităţile civice şi sociale, spaţiile verzi suficiente etc.

De ce să investiţi în proprietăţi imobiliare din oraşe şi metropole?

  • investiţiile imobiliare sunt unele dintre cele mai stabile şi sigure
  • cererea de cumpărare şi închiriere este stabilă
  • preţurile proprietăţilor imobiliare sunt în continuă creştere
  • perspectivă în ceea ce priveşte închirierea pe termen lung
  • diversificarea portofoliului de investiţii al dvs.

Aveţi nevoie de consultanţă sau sugestii pentru alegerea unui imobil corespunzător cerinţelor dvs.? Vă rugăm să ne contactaţi şi noi vă vom alege o casă sau un apartament conform cerinţelor dvs.

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: