Oportunităţi de investiţii - Valorificarea imobilelor

Compania Rellox selecţionează oportunităţi de investiţii cu potenţial de valorificare a imobilelor în timp – care vizează în special orizontul de investiţii pe termen mediu, de doi până la cinci ani.

Pentru a se calcula o valorificare prezumtivă a preţului imobilului, trebuie să se ţină cont de câţiva factori  importanţi: momentul ciclului imobiliar, potenţialul ţării în cauză dar şi de regiunea sau de oraşul concret, amplasamentul şi calitatea imobilului achiziţionat, precum şi de alţi indicatori, cum ar fi proiectul de marketing, calitatea serviciilor, dobânzile, indicatorii demografici ş.a. Însă calitatea proiectului sau a imobilului trebuie întotdeauna analizate individual. O altă posibilitate de valorificare a imobilului o reprezintă achiziţionarea lui în cadrul unor proiecte de dezvoltare, anticipat sau în decursul construcţiei. Unii dezvoltatori străini oferă reduceri de preţuri în cazul realizării achiziţiei în fazele incipiente ale construcţiei.

La alegerea unei oportunităţi optime de investiţii pentru un anumit client ţinem cont de factorii menţionaţi mai sus dar şi de alte aspecte. Având în vedere că obiectivele de investiţii şi condiţiile de start ale investitorilor imobiliari diferă individual, suntem la dispoziţia dumneavoastră pentru a vă oferi consultaţii personale referitoare la proiectele de investiţii. Vă rugăm să ne contactaţi la:

Tel.: +40 21 202 3171
E-mail: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: