Imobile în Elveţia

Imobile în ElveţiaSocietatea Rellox oferă o gamă largă de case de lux, vile şi apartamente în Elveţia. Cumpărarea imobilelor în Elveţia este puţin atipică. De aceea, vom fi bucuroşi de a vă ajuta cu alegerea imobilului şi apoi vom asigura servicii complete pentru cumpărarea acestuia.

Cu excepţia Alpilor Elveţieni, printre cele mai preferate localităţi se numără zona lacurilor de la graniţa cu Italia - Lago di Lugano sau Lago Maggiore. Condiţii excelente de trai oferă oraşele elveţiene cum este Geneva,  Basilea, Zurich.

Staţiunile alpine cum sunt Verbier, Wengen, Villars sau Livigno oferă garanţia unor condiţii minunate de zăpadă, funiculare moderne şi service complet pentru cei mai exigenţi clienţi.

Cumpărarea unui imobil în Elveţia este, într-o mare măsură, un proces juridic şi administrativ care cere o soluţie individuală. Cumpărarea imobilelor de către cetăţenii altor state este sub incidenţa legilor şi a normelor administrative care diferă de la un canton la altul. De aceea, în cazul interesului de a investi în imobile în Elveţia, recomandăm contactarea reprezentantului societăţii Rellox, care vă va oferi informaţii mai detaliate sau eventual  o întâlnire personală.

Accesaţi baza de date a imobilelor din Elveţia.

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: