Proprietăţile imobiliare în Berlin

Proprietăţile imobiliare în BerlinCapitala Germaniei este una dintre destinaţiile cele mai căutate de investitorii imobiliari. Mai ales în aceste vremuri tulburi de criză, investiţiile în imobile din Germania sunt un adevărat liman pentru investitorii din întreaga lume. Ca dovadă a acestui lucru, vânzările de pe piaţa germană au atins în 2011 aproximativ 400 miliarde euro.

Berlinul, împreună cu Londra şi Parisul, fac parte dintre cinci cele mai mari oraşe din Uniunea Europeană Pe lângă o serie întreagă de organizaţii şi instituţii de stat, în Berlin îşi au sediul companii importante, cum ar fi Siemens, Deutsche Bahn sau Bayer Health Care. Numărul locuitorilor din Berlin este în continuă creştere, crescând astfel şi cererea de locuinţe. Preţurile chiriilor au crescut în cinci ani cu o cincime.

Cel mai mult se caută apartamentele de lux şi apartamentele situate în zonele cele mai bune, cum sunt Mitte, Prenzlauer Berg sau Charlottenburg-Wilmersdorf.  Creşte şi cererea de imobile din cartiere mai ieftine, investitorii mari optând cel mai des pentru cumpărarea unor complexe rezidenţiale întregi. Cu toate acestea, preţurile proprietăţilor imobiliare din Berlin sunt relativ reduse, ceea ce oferă o oportunitate bună pentru aprecierea lor.

Imobile de vânzare în Berlin

  • Apartamente de vânzare. Apartamente din Berlin destinate pentru uz personal sau pentru închiriere pe termen lung.
  • Case. Case de familie şi vile, blocuri de locuinţe cu mai multe apartamente.
  • Complexe rezidenţiale şi imobile comerciale.

Informaţii principale despre Berlin:

  • Număr locuitori:  cca. 3 500 000
  • Suprafaţă:  891,82 km²

Fotografii

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: