Apartamente noi ski in/ski out la 2020 m altitudine

Număr de referinţă: JG19940
Ţară: Austria
Regiune: Söden/Ötztal
Oraş: Kühtai
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Oportunităţi de investiţii
Mărime: 22.26 m2 - 92.25 m2
 
Preţ:
173.500 € - 695.000 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Cerere neobligatorie

Deja finalizate. Venituri garantate din închiriere.

Vă prezentăm un nou complex de apartamente aflat chiar pe pârtie și lângă o telegondolă a celui mai mare domeniu schiabil din Austria. Chiar fața apartamentului dvs. se deschide paradisul vacanțelor. Ieșiți din casă direct pe pârtie și lăsați-vă duși de telegondola Dreiseenbahn până la altitudinea de 2410 m. Vederile vă vor tăia răsuflarea, masivele muntoase înzăpezite pompează adrenalina iar soarele reflectat de zăpada albă vă va face să uitați de toate grijile. Dați-vă drumul pe schiuri pe pârtiile largi și bucurați-vă de aer, libertate și norocul de avă afla aici. Pentru că aici sunteți în vacanță. Aici sunteți acasă.

Avantajele resortului:

 • Chiar lângă ce mai lungă telegondolă din Kühtai -  Dreiseenbahn.
 • Ski in / ski out – resort pe pârtie.
 • Siguranța zăpezii din noiembrie până la sfârșitul lui aprilie.
 • 2020 m altitudine.
 • 85 km de pârtii cu un singur skipas în regiunea Kühtai și Hoch Ötz.
 • Aproape de restaurante, baruri și magazine.
 • Dotări complete la nivel de 4*; unele apartamente au șemineu propriu.
 • Wellness cu saune și cabină cu infraroșu.
 • Pregătit pentru predare
 • Venituri garantate din chirie cca. 4 %.
 • Prețuri de la 173 500 EUR fără TVA.

Acces excelent

    Aeroportul din Innsbruck este la doar 30 km de resort. Din Innsbruck în Kühtai puteți ajunge autobusul sau taxiul.

Apartamentele se vând sub formă de proprietate privată

Acest complex modern este construit din lemn și alte materiale naturale și este situat chiar lângă cea mai lungă telegondolă din stațiunea Kühtai, lângă Drei Seen Bahn. Este vorba despre un proiect ski in/ ski out, ceea ce vă permite să ieșiți și să intrați în casă pe schiuri fără probleme. Complexul este compus din două părți: din aripa vestică, mai mică, unde se află centrul de închiriere schiuri, serviciile gastronomice, camerele de hotel și apartamentele mai mici. În aripa estică sunt 29 de apartamente cu suprafețe de 35 – 83 m2, boxe, garaje și o saună mare.

Spații mari, lux și confort

Toate apartamentele se vând complet mobilate și cu dotări moderne. Pentru ca atmosfera montană să fie și mai confortabilă, majoritatea apartamentelor au șemineu propriu. Datorită orientării spre est, vederile către munții din jur sunt uimitoare. Toți proprietarii de apartamente au la dispoziție o magazie de schiuri mare, cu uscătoare de bocanci, de unde se ajunge direct pe pârtie și la telegondolă. Paradisul vacanțelor chiar în fața ușii.

Deja finalizat.

Apartamentele sunt finalizate și pregătite pentru predare. Nu veți avea nicio surpriză probabil neplăcută. Cumpărați chiar ceea ce vedeți. Puteți să utilizați imediat proprietate și să obțineți venituri din chirie.

Investiție atractivă

Doriți să dețineți  proprietate în Alpi, dar o puteți utiliza doar câteva săptămâni pe an? Investiți în acest resort din stațiunea Kühtai  - ideal pentru o vacanță cu familia tip de câteva săptămâni pe an și un sistem de închiriere ulterioară foarte bine pus la punct pentru restul anului. Ideal pentru vacanțele de vară și de iarnă, cu venituri din închirierea în restul anului. Fără nicio grijă

Conform planului de urbanism, apartamentele se vând ca proprietate privată, în combinație de utilizare în scop personal cu închiriere ulterioară. Imobilul poate fi utilizat în scop personal doar câteva săptămâni pe an, perioada de închiriere trebuind să depășească utilizarea în scop personal. Pentru proprietari se asigură un serviciu complet de administrare şi închiriere a imobilului, aceștia neavând nicio grijă în acest sens. Compania care administrează resortul garantează pentru sezonale 2021/2022 venituri din închiriere (în funcție de apartamentul concret, venitul poate fi de 4 % din prețul de achiziție, după deducerea costurilor de exploatare şi anterior impozitării). La cerere, vă putem pune la dispoziție un calcul.

Condiția de închiriere ulterioară nu limitează nicidecum dispunerea dreptului de proprietate - înseamnă că puteți vinde imobilul chiar dacă este în derulare un contract de închiriere comercială. La cerere, vom fi bucuroși să vă oferim mai multe informații despre condițiile de închiriere și de utilizare în scop personal.

V-a atras atenția această ofertă a noastră? Vă suntem la dispoziție pentru orice alte întrebări sau pentru a asigura vizitarea imobilului în Austria.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: