Apartamente exclusiviste chiar lângă pârtie, deasupra caselor orăşelului Königsleiten

Număr de referinţă: HB19784
Ţară: Austria
Regiune: Zillertal/Hintertux
Oraş: Königsleiten
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Oportunităţi de investiţii
Mărime: 114.89 m2
 
Preţ:


Vândut

Cumpărătorul nu plăteşte comision agenţiei imobiliare!

Doriţi să aveţi un apartament chiar pe pârtia de schi? Şi tocmai într-unul dintre cele mai renumite domenii schiabile din Austria, Zillertal Arena? Atunci vă oferim o selecţie de apartamente de diferite mărimi, care să îndeplinească aceste cerinţe. Vă aşteaptă un complex de apartamente de lux, situat la altitudinea de 1.600 de metri. Bineînţeles că nu lipseşte nici centrul wellness, nici garajul subteran. 

Mai sunt de vânzare 9 din cele 15 apartamente, cu trei sau patru camere. Toate etajele complexului sunt deservite de lift, apartamentele fiind astfel bine accesibile. Apartamentele au suprafeţe de la 78 la 115 m2 şi aproape toate camerele au baie proprie. Fiecare apartament are un balcon sau o terasă proprie. Încăperile sunt foarte plăcute şi liniştite pentru că la construcţie şi placare s-au utilizat materiale naturale, ca lemnul şi piatra. Utilarea apartamentului nu va fi o problemă pentru noul proprietar, deoarece acesta are la dispoziţie pachete cu utilităţi de top. Preţul unui loc de parcare în garajul subteran este de 20.400 € şi a unuia în parcarea exterioară este de 9.600 € (inclusiv TVA).

Apartamentele sunt în construcţie şi se presupune că vor fi finalizate în decembrie 2018.

Apartamentele se vând în proprietate personală, însă există obligaţia ca proprietarii să închirieze imobilele în scopuri comerciale. Imobilul poate fi utilizat în scop personal doar câteva săptămâni pe an, perioada de închiriere trebuind să depăşească utilizarea în scop personal. Pentru proprietari se asigură un serviciu complet de administrare şi închiriere a imobilului, aceştia neavând nicio grijă în acest sens.

Condiţia de închiriere ulterioară nu limitează nicidecum dispunerea dreptului de proprietate - înseamnă că puteţi vinde imobilul chiar dacă este în derulare un contract de închiriere comercială.

Contractul de închiriere se încheie pe o perioadă de 10 ani, cu posibilitate de prelungire. La cerere, vom fi bucuroşi să vă oferim mai multe informaţii despre condiţiile de închiriere şi de utilizare în scop personal.

Zillertal Arena este un domeniu schiabil ale cărui vârfuri ajung până la 2.500 m alt., ceea ce garantează un strat de zăpadă suficient. Se desfăşoară la graniţa Parcului Naţional Hohe Tauern, nu departe de renumita cascadă Krimmel. Pârtiile de schi alpin însumează 143 km, iar cele pentru schi fond 200 km. Pârtiile sunt deservite de 51 de mijloace de transport pe cablu. Acest complex de apartamente se găseşte chiar în inima acestui rai al schiorilor, aproape de staţia de jos a telegondolei care îi duce pe schiori până pe vârful Königsleitenspitze. La staţia de sus a telegondolei schiorii pot pleca în ture pe traseele care oferă privelişti minunate.

Königsleiten este un sat de munte renumit pentru facilităţile de schi şi căutat de familii. Vă veţi putea bucura aici de o vacanţă la aer curat, departe de stresul vieţii de zi cu zi. Dacă doriţi să vă diversificaţi sejurul, puteţi vizita băile Kristallbad Wald. Vara, Königsleiten este un ideal punct de plecare în drumeţii şi ture de munte, dar şi în excursii pe bicicletă. Iubitorii de golf au la dispoziţie terenul cu 18 găuri din Mittersill.

Distanţa dintre aeroportul din Innsbruck până la Königsleitenu poate fi parcursă în o oră şi jumătate, ia până la Salzburg sunt două ore şi jumătate. Cele mai mari oraşe din apropiere sunt Kitzbühel şi Zell am See.

V-a atras atenţia această ofertă a noastră? Vă suntem la dispoziţie pentru orice alte întrebări sau pentru a asigura vizitarea imobilului în Austria. Compania Rellox oferă aceste apartamente direct de la dezvoltator şi  cumpărătorul nu plăteşte comision agenţiei imobiliare.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: