Apartamente în apropierea pârtiei de schi, în centrul localităţii Neukirchen

Număr de referinţă: VL19751
Ţară: Austria
Regiune: Alte regiuni
Oraş: Neukirchen am Großvenediger
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Oportunităţi de investiţii
Mărime: 46.30 m2 - 51.10 m2
 
Preţ:


Vândut

Cumpărătorul nu plăteşte comision agenţiei imobiliare.

Acest nou proiect de 53 de apartamente în regim hotelier este situat în localitatea Neukirchen am Großvenediger, care este un centru turistic foarte căutat atât iarna cât şi vara.

Neukirchen am Großvenediger (856 m) este o bijuterie exclusivistă în inima Parcului Naţional Hohe Tauern. Acest sat de munte s-a dezvoltat în ultima sută de ani, dar îşi păstrează valorile, obţinând nenumărate aprecieri le nivel internaţional. Cele mai înalte piscuri austriece şi valea din jur creează o culisă minunată, iar oaspeţii se vor putea bucura de nenumăratele oportunităţi de distracţie şi relaxare, începând cu facilităţile de sport, până la cele de recreere şi culturale.

Maiestosul munte Großvenediger, cu ai săi 3 666 m, este al patrulea munte ca înălţime din Austria, aflându-se în masivul Venediger din munţii Hohe Tauern, la graniţa dintre Salzburg şi Tirolul de Est.

Uitaţi de stresul zilnic, relaxaţi-vă şi bucuraţi-vă de unicitatea Alpilor şi de vederile magnifice care se deschid către vârfurile lor de pe terasa noului apartament al dvs.!

Resortul are în total 53 de suite şi apartamente în regim hotelier, lobby, restaurant şi cafenea. Oaspeţii vor avea la dispoziţie în complex de wellness, cu piscină încălzită tot anul, cu piscină acoperită cu apă la 36°C, 2 saune, cabină nu infraroşu şi zone de relaxare. Sunt disponibile 58 de locuri de parcare într-un garaj subteran şi 10 locuri în parcarea exterioară.

Designul modern al acestui complex este dat de materialele naturale tradiţionale zonei, cum ar fi lemnul, piatra, pielea etc. Bucătăriile elegante, mobilierul de baie exclusivist, balcoanele şi terasele cu vederi panoramice la munţii din împrejur, vor îndeplini şi cele mai exigente dorinţe. Unele apartamente au şemineu şi saună. Toate apartamentele vor fi predate complet mobilate şi utilate astfel încât să poată fi închiriate imediat.

Construcţia proiectul a început deja şi se presupune că va fi finalizată în iulie 2019.

O veste excelentă pentru investitori - Se presupune că nu peste mult timp se vor construi în zonă mai multe mijloace de transport pe cablu, care vor uni zona cu domeniul schiabil Kitzbühel Construcţia acestora se va realiza probabil în intervalul 2020 – 2025.

Apartamentele se vând în proprietate personală, însă există obligaţia ca proprietarii să închirieze imobilele în scopuri comerciale. Imobilul poate fi utilizat în scop personal doar câteva săptămâni pe an, perioada de închiriere trebuind să depăşească utilizarea în scop personal. Pentru proprietari se asigură un serviciu complet de administrare şi închiriere a imobilului, aceştia neavând nicio grijă în acest sens. Contractul de închiriere se încheie pe o perioadă de 15 ani. Împărţirea veniturilor şi cheltuielilor se relizează aplicându-se aşa numitul sistem pool. Toate costurile şi veniturile se împart între proprietarii individuali, în raport faţă de preţul de achiziţie al apartamentului, inclusiv dotările şi cheltuielile suplimentare. Veniturile din închiriere sunt transferate în conturile proprietarilor. după deducerea impozitelor.

Condiţia de închiriere ulterioară nu limitează nicidecum dispunerea dreptului de proprietate - înseamnă că puteţi vinde imobilul chiar dacă este în derulare un contract de închiriere comercială. La cerere, vom fi bucuroşi să vă oferim mai multe informaţii despre condiţiile de închiriere şi de utilizare în scop personal.

V-a atras atenţia această ofertă a noastră? Vă suntem la dispoziţie pentru orice alte întrebări sau pentru a asigura vizitarea imobilului în Austria. Compania Rellox oferă aceste apartamente direct de la dezvoltator şi cumpărătorul nu plăteşte comision agenţiei imobiliare.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: