Apartamente în prima linie la mare, plajă și faleză

Număr de referinţă: VI19977
Ţară: Croaţia
Regiune: Insula Pag
Oraş: Stará Novalja
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Oportunităţi de investiţii
Mărime: 37.00 m2 - 50.50 m2
 
Preţ:
139.000 € - 239.000 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Cerere neobligatorie

Cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare

Vă prezentăm un resort cu 14 apartamente moderne, în prima linie la mare, lângă plajă și faleză, într-un minunat golf din stațiunea Stará Novalja. Bucurați-vă de vederi minate către golful lung și către marea uimitor de albastră, direct pe de pe terasa spațioasă a noului dvs. apartament. Resortul poate fi utilizat imediat, toate lucrările fiind deja finalizate, apartamentele fiind pregătite de predare. Cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare și nici alte cheltuieli auxiliare. Cumpărați-vă convenabil apartamentul mult visat de la mare! 


10 motive pentru a cumpăra 

  1. Prima linie la mare, acces direct la faleză și plajă
  2. Vederi minunate către mare și golf
  3. Se poate ajunge pe jos la plaja cu nisip Planjka, apreciată cu steagul albastru
  4. la 5 minute de centrul renumitei stațiuni Novalja
  5. 14 apartamente atractive cu 1 - 3 dormitoare, în 2 clădiri moderne
  6. Deja finalizat.
  7. Vânzătorul achită impozitul pe transferul dreptului de proprietate și taxele notariale. 
  8. Posibilitate de închiriere ulterioară a apartamentelor
  9. Acces excelent

10. Cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare


Stará Novalja

Stará Novalja se află în partea de nord insulei Pag. Stațiunea este o destinație populară pentru familiile cu copii datorită frumoaselor plaje cu nisip cu intrare treptată în mare. Apa din golful Stará Novalja este de obicei caldă, limpede ca cristalul și fără valuri.

Zona este și un adevărat paradis pentru scafandri. Chiar în Stará Novalja este un centru de scufundări care oferă o serie întreagă de cursuri. În plus, veți găsi aici trasee de ciclism sau centrul de sport și agrement Straško din Novalja.


Un amplasament fantastic

Apartamentele se află în prima linie la mare, lângă plajă și faleză, într-un minunat golf liniștit din regiunea Stará Novalja. Plaja de lângă apartamente este cu nisip și pietriș, cu diguri din piatră. La numai 400 de metri de aici este plaja cu nisip Planjka, care a fost distins cu steagul albastru pentru calitatea și curățenia mării. La 5 minute de mers cu mașina, puteți ajunge la un renumit centru de divertisment, cu numeroase discoteci și cluburi de noapte pentru tineri, de pe plaja Zrće. Centrul istoric al orașului Novalja, o stațiune turistică populară, este la fel de aproape.


A doua casă a dumneavoastră, la mare

Resortul oferă 14 apartamente moderne cu 1 – 3 dormitoare, în 2 clădiri care au acces direct la faleză și plajă. Șoseaua se află pe partea de nord, deasupra complexului.

Întregul complex este orientat către mare. Camerele de zi și terasele tuturor apartamentelor sunt orientate spre sud. Apartamentele sunt foarte luminoase, însorite, iar unele oferă vederi uimitoare la mare. Fiecare apartament dispune de loc de parcare propriu. 

Mobilierul nu este inclus în ofertă. Cumpărători își pot mobila apartamentul după propriul gust și cerințe.


Posibilitate de închiriere ulterioară

Apartamentele pot fi închiriate pentru a se obține venituri atractive. Există mai multe agenții în zonă, cu care puteți negocia intermedierea închirierii apartamentului și condițiile specifice de închiriere. Închirierea este doar o opțiune și nu este o condiție de achiziție. Depinde numai de dvs. cu veți utiliza apartamentul. Vă rugăm să ne contactați pentru a obține mai multe informații.


Acces excelent

Pe insulă se ajunge foarte bine. Insula este legată de continent printr-un pod în partea de sud-est. Eventual, se poate utiliza feribotul, care face legătura coastei continentale cu partea de nord-est a insulei.

De la Zagreb se poate ajunge în cca. 3 ore și 30 min. Zadar este la o oră și un sfert. 


Contactați-ne

V-a atras atenția această ofertă? Vă suntem la dispoziție pentru orice alte întrebări sau pentru a asigura vizitarea imobilului în Croația. Compania Rellox îl reprezintă direct pe dezvoltator şi cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare.

+420 733 532 291, info@rellox.cz

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: