Apartamente într-o zonă exclusivistă a Insulei Pag - la 30 de metri de plajă!

Număr de referinţă: SO19889
Ţară: Croaţia
Regiune: Insula Pag
Oraş: Mandre
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Mărime: 70.13 m2 - 113.78 m2
 
Preţ:
205.205 € - 312.895 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Cerere neobligatorie

Cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare

Vă prezentăm un proiect de apartamente moderne, situat în partea de vest a pitoreștii Insule Pag, în orașul Mandre. Zona oferă vederi minunate la marea deschisă, cu apă cristalină și cu acces facil. Stațiunea este preferată de familiile cu copii, de cei pasionați de snorkeling și sporturi nautice. Partea de est a insulei este plăcut liniștită, departe de drumurile de acces aglomerate, oferind însă toate serviciile de care aveți nevoie.

O poziționare de elită

Apartamentele sunt înconjurate de vile de lux și se află la doar 30 de metri de o frumoasă plajă cu pietricele.  La câțiva pași veți găsi restaurante, magazine, bancomate și cafe-baruri. La doar 10 km de aici se află populara stațiune Novalja și cea mai atractivă plajă pentru tineri - plaja Zrče.

Acces excelent

Insula Pag este unită cu continentul printr-un pod, fiind ușor accesibilă. Trecerea peste pod este liberă, fără taxe, aflându-se în apropierea autostrăzii Zagreb - Split.
Pe Pag se poate ajunge și cu feribotul (Prizna – Žigljen),cu serviciu de transport maritim regulat


Novalja – Rijeka sau cu autobuzul.
Aeroportul din Zadar este la doar 55 km de resort.

Resort de apartamente

Vila de lux include 11 apartamente de calitate, care îi vor satisface și pe cei mai exigenți clienți. Vederi panoramice la mare, terase spațioase, dispunere excelentă, materiale de calitate, peisaje minunate, dotări foarte bune. Toate acestea fac ca acest proiect să fie o investiție excelentă, dar și un loc ideal pentru relaxare. 

Fiecare apartament dispune de o boxă proprie la subsol și de un loc de parcare. Apartamentele se vând cu băile utilate complet. Se poate asigura fabricarea și montarea unor linii de bucătărie și a dulapurilor încorporate. 

După cumpărarea, apartamentele pot fi închiriate turiștilor. Proprietarul poate negocia cu o agenție locală modalitatea de închirie și alte servicii aferente.

V-a atras atenția această ofertă? Vă suntem la dispoziție pentru orice alte întrebări sau pentru a asigura vizitarea imobilului în Croația. Compania Rellox oferă spre vânzare aceste apartamente direct de la dezvoltator şi cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: