Apartamente noi în renumita regiune Ötztal

Număr de referinţă: CA19850
Ţară: Austria
Regiune: Söden/Ötztal
Oraş: Längenfeld
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Oportunităţi de investiţii
Mărime: 67.90 m2 - 79.99 m2
 
Preţ:


Vândut

Cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare.

Căutați un apartament în apropierea celor mai bune stațiuni de schi? Doriți dotări la cel mai înalt nivel de confort și calitate? Visați să aveți la îndemână un centru wellness de care să vă bucurați pe tot parcursul anului? Dacă da, bine ați venit în acest nou resort din Längenfeld!

Descrierea regiunii

Längenfeld este un orășel alpin fermecător, aflat în centrul văii Ötztal, lungă de 67 km. Este un loc perfect pentru iubitorii sporturilor de iarnă, oferind o mulțime de oportunități chiar și în stațiunea de schi Gries, destinată cu precădere familiilor. La doar 15 minute de aici se află renumita stațiune Sölden. Noutate acestui an constă din faptul că cu un singur ski-pass, pentru toate valea Ötztal, se poate schia pe 356 km de pârtii, folosindu-se cele 90 de telegondole și 6 stațiuni. Puteți schia în renumitele Sölden, Obergurgl-Hochgurgl, sau pe domeniile schiabile pentru familii Hochoetz-Kühtai, Niederthai, Gries și Vent. Bucurați-vă de pârtiile perfect amenajate și de zăpada abundentă, din toamnă până primăvara târziu.

Această zonă oferă condiții excelente și pentru iubitorii de drumeții montane, ciclism sau alpinism. Veți găsi aici un centru sportiv perfect dotat, cu terenuri de tenis și de fotbal și cu piscină în aer liber. Familiile cu copii vor fi încântați de fantasticul parc de distracții, cu tobogane uriașe, trambuline, leagăne sau de parcul de patinaj.

Längenfeld este renumită și datorită minunatelor băi termale Tirol Therme Aqua Dome, care sunt cel mai bun SPA resort din Alpi. Datorită priveliștilor minunate către munții maiestuoși și apei plăcut calde, veți avea parte de o relaxare perfectă a corpului și minții.

Descrierea proiectului

Oferim un complex de apartamente situat chiar în centrul localității Längenfeld. În apropierea complexului se află multe restaurante, magazine și stația de autobuz. 

Proiectul cuprinde în total 10  apartament cu 2 dormitoare, bucătărie complet dotată, cameră de zi cu ieșire pe balcon și baie. Apartamentele se vând inclusiv cu dotările de calitate. Clădirea dispune de magazie de schiuri, cu uscătoare de încălțăminte și de garaj. Proprietarii au la dispoziție și loc de parcare în exterior.

Cumpărătorul este obligat ca împreună cu apartamentul să cumpere și 2 locuri de parcare (la prețul total de 40 000 EUR fără TVA) și pachetul de mobilier, la prețul de 30 000 EUR fără TVA.

Închirierea ulterioară

Apartamentele se vând în proprietate personală, însă există obligația ca proprietarii să închirieze imobilele în scopuri comerciale. Se presupune că în primul an veniturile vor ajunge la cca. 4,49 % din prețul de achiziție, după deducerea costurilor de exploatare şi anterior impozitării.
Imobilul poate fi utilizat în scop personal doar câteva săptămâni pe an, perioada de închiriere trebuind să depășească utilizarea în scop personal. Pentru proprietari se asigură un serviciu complet de administrare şi închiriere a imobilului, aceștia neavând nicio grijă în acest sens. Condiția de închiriere ulterioară nu limitează nicidecum dispunerea dreptului de proprietate - înseamnă că puteți vinde imobilul chiar dacă este în derulare un contract de închiriere comercială.

Termen de construcție

Construcția a început deja. Finalizarea apartamentelor este planificată pentru august 2019.

Contactați-ne

V-a atras atenția această ofertă a noastră? Vă suntem la dispoziție pentru orice alte întrebări sau pentru a asigura vizitarea imobilului în Austria. Compania Rellox oferă aceste apartamente direct de la dezvoltator şi cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: