Apartamente noi pe malul lacului, într-o regiune olimpică

Număr de referinţă: CA19814
Ţară: Austria
Regiune: Seefeld in Tirol
Oraş: Seefeld in Tirol
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Oportunităţi de investiţii
Mărime: 38.15 m2 - 57.61 m2
 
Preţ:
249.000 € - 449.000 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Cerere neobligatorie

Cumpărătorul nu plăteşte comision agenţiei imobiliare.

Într-un loc minunat, pe malul unui lac, aproape de un teren de golf şi de pârtiile de schi alpin şi schi fond, se construieşte un nou proiect cu 17 apartamente. Sunt disponibile apartamente du diferite mărimi. Cel mai mic apartament este conceput pentru 2 persoane, iar cel mai mare pentru 8. Apartamentele se vând complet mobilate şi echipate.

Pe lângă recepţie şi salon pentru oaspeţi, clădirea include şi un centrul wellness cu saună, cabină cu infraroşu şi cameră de relaxare.  Locurile de parcare se află în jurul clădirii.

Apartamentele se vând în proprietate personală, însă există obligaţia ca proprietarii să închirieze imobilele în scopuri comerciale. Se presupune că în primul an veniturile vor ajunge la cca. 4,61 % din preţul de achiziţie, după deducerea costurilor de exploatare şi anterior impozitării.

Imobilul poate fi utilizat în scop personal doar câteva săptămâni pe an, perioada de închiriere trebuind să depăşească utilizarea în scop personal. Pentru proprietari se asigură un serviciu complet de administrare şi închiriere a imobilului, aceştia neavând nicio grijă în acest sens. Condiţia de închiriere ulterioară nu limitează nicidecum dispunerea dreptului de proprietate - înseamnă că puteţi vinde imobilul chiar dacă este în derulare un contract de închiriere comercială.

Finalizare - decembrie 2018.

Seefeld este un fermecător oraş alpin, care oferă vizitatorilor o gamă mare de activităţi atât vara, cât şi iarna.

Chiar în Seefeld veţi găsi super terenul de golf cu 18 găuri Seefeld-Wildmoos şi terenul Golfacademy, cu 9 găuri. Imediat lângă terenul de golf este lacul Wildsee, ideal pentru baie, plimbarea cu barca sau pescuit. Iubitorii de drumeţii montane au la dispoziţie 650 km de trasee marcate. Regiunea este ideală şi pentru ciclism, tenis şi paragliding.

Zona pietonală din centrul oraşului este plină de magazine, cafenele, restaurante, baruri şi hoteluri.

Seefeld este situat la altitudinea de 1 180 m şi este o destinaţie foarte căutată de iubitorii de schi fond din toată lumea. Oferă condiţii ideale pe cei 279 km de pârtii de schi fond de toate categoriile. Există şi mulţi kilometri de pârtii nocturne. Acest loc oferă condiţii excelente şi pentru antrenarea biatloniştilor profesionişti şi amatori.

Iubitorii de schi alpin au la dispoziţie 47 km de pârtii minunat amenajate, pentru începători şi avansaţi. Atmosfera locului este întreţinută şi de concursurile de sărituri cu schiurile de pe rampele aflate chiar lângă pârtiile de schi.

Vă puteţi bucura de vederi panoramice către Alpii înzăpeziţi şi de pe cei peste 140 km de trasee turistice de iarnă întreţinute.

Cei mici şi cei mari vor fi încântaţi de pârtia de sanie, de patinoarul natural, potrivit pentru patinaj şi curling.

V-a atras atenţia această ofertă a noastră? Vă suntem la dispoziţie pentru orice alte întrebări sau pentru a asigura vizitarea imobilului în Austria. Compania Rellox oferă aceste apartamente direct de la dezvoltator şi  cumpărătorul nu plăteşte comision agenţiei imobiliare.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: