Apartamente noi ski in/ski out în Wagrain

Număr de referinţă: AC13563
Ţară: Austria
Regiune: St. Johann/Wagrain
Oraş: Wagrain
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Oportunităţi de investiţii
Mărime: 66.26 m2
 
Preţ:
320.000 € - 347.000 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Vândut

Acest nou proiect rezidenţial se află în orăşelul Wagrain, în cunoscuta regiune de schi Salzburger Sportwelt. Este vorba despre cel mai mare areal de schi din Alpii Austriei, care cuprinde o serie întreagă de staţiuni montane, cum ar fi Wagrain, Flachau, Zauchensee, St. Johann şi Radstadt.

Proiectul rezidenţial oferit este format din 57 de apartamente cu suprafeţe utile de la 46,30 m2 până la 69,91 m2. Apartamentele sunt concepute ca ski-in/ski-out, ceea ce vă permite să ajungeţi pe schiuri de pe pârtie până la clădirea complexului. Din decembrie 2013 telegondola Grafenberg Express se va uni cu telefericul Flying Mozart, ceea ce va permite accesul complet în regiunile de schi Flachau şi Altenmarkt!

Preţurile apartamentelor încep de la 204.598,50 EUR. În preţ sunt incluse: loc de parcare în garaj subteran, boxă proprie şi utilităţile apartamentului.

Complexul va avea la dispoziţie şi un restaurant spaţios cu grădină de vară. Toţi locatarii complexului vor putea folosi centrul wellness cu bazin de înot pentru copii, saună, baie de aburi, încăpere de relaxare şi salon de masaj. Complexul este prevăzut cu recepţie, lobby bar, loc de joacă pentru copii şi magazie de schiuri.

Întregul proiect este destinat închirierii ulterioare. Proprietarii de apartamente au posibilitatea de a utiliza timp de 6 săptămâni apartamentele în scop propriu, iar în restul anului le oferă spre închiriere. Se garantează venituri din chirii de 10 000 EUR/an, pentru apartamentele mai mici şi de 14 800 EUR/an în cazul apartamentelor mai mari. Este vorba despre limita minimă de venituri garantată, în realitate veniturile putând fi şi mai mari.

În prezent proiectul este în construcţie şi se presupune că va fi finalizat la sfârşitul anului 2012.

Cumpărătorii nu plătesc niciun comision agenţiei imobiliare.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: