Apartamente şi case terasate unice, pe plaja Playa Paraiso

Număr de referinţă: TW19010
Ţară: Spania
Regiune: Costa Blanca
Oraş: Villajoyosa
Tip de imobil: Casă/Vilă
Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Mărime: 81.35 m2
 
Preţ:


Vândut

Prima linie la mare, plajă apreciată cu steagul albastru

Vă oferim apartamente şi case terasate pe litoralul Costa Blanca, care oferă plaje lungi şi curate şi o mare azurie. Imobilele sunt situate în prima linie la mare, în Villajoyosa/ Vila Joiosa, cu acces direct la cei 1060 lungime de metri ai plajei Playa Paraiso, care este apreciată cu steagul albastru. Aeroportul internaţional din Alicante este la numai 40 km de aici. În apropiere sunt restaurante, baruri, magazine, centre de închiriere, staţie de autobuz şi alte servicii. La doar 20 de minute de mers cu maşina este oraşul-port Alicante, unul dintre oraşele cu cea mai rapidă creştere din Spania.

Toate unităţile sunt poziţionate ingenios şi sunt construite după cele ai ridicate standarde. Terasele oferă privelişti minunate la plajă şi mare. Apartamentele de la parter dispun de grădini private.
Clădirile sunt concepute în stil clasic mediteranean şi sunt înconjurate de grădini înflorite în a căror incintă este şi o piscină. Pe plaja Paraiso se ajunge direct din grădini. Complexul dispune şi de locuri de parcare în subteran. Toate imobilele au aer condiţionat.

Villajoyosa este un loc ideal de promenadă, faţadele viu colorate ale caselor dând acestei localităţi un farmec aparte şi de neuitat. Plimbându-vă prin oraş veţi întâlni centrul istoric şi artistic, care vă va întâmpina cu zidurile renascentiste şi cu biserica gotică l'Assumpció. Puteţi vizita chiar şi un muzeu a ciocolatei. Villajoyosa este renumită şi prin sărbătorile tradiţionale maure şi creştine, care vă vor apropia de istoria Spaniei, dar şi prin bucătăria locală excepţională .

V-a atras atenţia această ofertă a noastră? Vă suntem la dispoziţie pentru orice alte întrebări sau pentru a asigura vizitarea imobilului în Spania. Compania Rellox oferă aceste apartamente direct de la dezvoltator şi cumpărătorul nu plăteşte comision agenţiei imobiliare.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: