Cabane de lux cu vedere la Hohe Tauern

Număr de referinţă: BB19689
Ţară: Austria
Regiune: Alte regiuni
Oraş: Neukirchen am Großvenediger
Tip de imobil: Casă/Vilă
Proiect nou
Oportunităţi de investiţii
Mărime: 161.90 m2 - 165.10 m2
 
Preţ:
879.240 € - 998.700 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Cerere neobligatorie

Ski-in ski-out! Cumpărătorul nu plăteşte comision agenţiei imobiliare.

Acest nou proiect de cabane este situat în localitatea Neukirchen am Großvenediger, care este un centru turistic foarte căutat atât iarna cât şi vara. Cele mai înalte piscuri austriece şi valea din jur creează o culisă minunată, iar oaspeţii se vor putea bucura de nenumăratele oportunităţi de distracţie şi relaxare, începând cu facilităţile de sport, până la cele de recreere şi culturale. Uitaţi de stresul zilnic, relaxaţi-vă şi bucuraţi-vă de unicitatea Alpilor şi de vederile magnifice care se deschid către vârfurile lor de pe terasa noii cabane a dvs.!

Întregul resort este conceput ca SKI & HIKE - IN & OUT, ceea ce înseamnă că, iarna, ajungeţi pe şi de pe pârtie direct din resort şi vara puteţi pleca din faţa uşii direct pe traseele montane pe care le aveţi la dispoziţie în Parcul Naţional Hohe Tauern. Domeniul schiabil Wildkogel Arena oferă 61 kilometri de pârtii perfect amenajate, potrivite mai ales pentru familii cu copii, dar şi pentru schiorii avansaţi.

Resortul are în total 60 de cabane construite pe o pantă domoală, ceea ce face ca fiecare cabană să aibă o vedere frumoasă către împrejurimi. Sunt disponibile cabane de diferite mărimi şi în diferite stiluri. Proprietarii îşi pot alege din gama largă de materiale, tehnici de prelucrare şi elemente de stil, astfel încât să-şi conceapă cabana visurilor lor. Puteţi interveni asupra designului acoperişului, puteţi alege tipul de lemn utilizat şi modul de finisare al faţadei. Fiecare cabană dispune de 2 locuri de parcare acoperite.

Acesta cabane minunate combină în mod ingenios materialele tradiţionale austriece, cum ar fi lemnul, piatra şi pielea, cu elemente moderne, creând o atmosferă confortabilă. Camerele excelează prin mărimea spaţiului şi prin lumină. Cabanele dispun de saună, magazie de schi uscător de încălţăminte şi boxă, unde vă puteţi păstra lucrurile pe tot parcursul anului. Bucătăria este fabricată pe comandă şi este echipată cu aparatură de firmă. Lângă bucătărie se află o cameră de zi confortabilă, cu o masă mare. Veţi putea alege din pachetele de mobilier pregătite, dar care nu sunt incluse în preţul de achiziţie.

Pe lângă faptul că veţi deţine o proprietate imobiliară fantastică în Alpi şi că vă veţi împlini unul dintre visele dvs., cumpărarea unei cabane în acest resort reprezintă şi o investiţie atractivă şi sigură. Cabanele sunt destinate pentru vânzare în proprietate personală, însă proprietarul imobilului are obligaţia de a îl închiria în scopuri comerciale. Imobilul poate fi utilizat în scop personal doar câteva săptămâni pe an, perioada de închiriere trebuind să depăşească utilizarea în scop personal. Pentru proprietari se asigură un serviciu complet de administrare şi închiriere a imobilului, aceştia neavând nicio grijă în acest sens.

Condiţia de închiriere ulterioară nu limitează nicidecum dispunerea dreptului de proprietate - înseamnă că puteţi vinde imobilul chiar dacă este în derulare un contract de închiriere comercială. La cerere, vom fi bucuroşi să vă oferim mai multe informaţii despre condiţiile de închiriere şi de utilizare în scop personal.

Pe lângă veniturile din închiriere se presupune şi o majorare a valorii imobilului. Se presupune că nu peste mult timp se vor construi în zonă mai multe mijloace de transport pe cablu , care vor uni zona cu domeniul schiabil Kitzbühel. Construcţia acestora se va realiza probabil în intervalul 2020 – 2025.

Proprietarii şi oaspeţii lor vor avea la dispoziţie o gamă largă de servicii oferite de resort: recepţie, restaurant, cafenele, piscină naturală, şcoală de schi, magazin cu articole sportive, centru de închiriere schiuri şi biciclete, staţie de încărcare a bicicletelor electrice, loc de joacă pentru copii ş.a.

V-a atras atenţia această ofertă a noastră? Vă suntem la dispoziţie pentru orice alte întrebări sau pentru a asigura vizitarea imobilului în Austria. Compania Rellox oferă aceste apartamente direct de la dezvoltator şi cumpărătorul nu plăteşte comision agenţiei imobiliare.

Video

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: