Cabane în zona Lacului Hallstatt

Număr de referinţă: WT19342
Ţară: Austria
Regiune: Hallstatt
Oraş: Hallstatt
Tip de imobil: Casă/Vilă
Oportunităţi de investiţii
Mărime: 50.00 m2 - 245.00 m2
 
Preţ:
235.000 € - 776.000 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Vândut

Cumpărătorul nu plăteşte comision agenţiei imobiliare.

Aceste cabane se află în imediata apropiere a Lacului Hallstatt, în orăşelul Obertraun, în împrejurimile frumoase ale Alpilor austrieci. Zona este vizitată atât vara cât şi iarna datorită cadrului natural minunat, dar şi mulţimii de evenimente culturale şi de facilităţi pentru sport. Pe lângă drumeţii, ciclism, minigolf, tenis şi înot, veţi putea încerca şi călărie, rafting, canyoning, sau chiar paragliding ori salturi cu paraşuta.

este un ideal punct de plecare în drumeţii şi ture de munte în masivul Dachstein. Salzkammergut-ul, în care se află Obertraun, este pe lista UNESCO. Această zone este caracterizată prin lacuri cristaline şi culisa impozantă a Alpilor înconjurător. Oraşul Salzburg merită vizitat şi se află nu departe.

Staţiunea de schi Krippenstein, de lângă Obertraun, este un adevărat rai pentru iubitorii de freeride. Veţi putea face drumeţii de iarnă, plimbări cu sania sau ture pe schiuri. Dachstein West, cel mai mare domeniu schiabil din Austria Superioară, este la doar 20 de minute cu maşina.

Au fost construite 59 de cabane de lux, în stil rustic tradiţional şi o clădire principală cu restaurant cu vedere la lac şi la plajă. Tot în clădirea principală veţi avea la dispoziţie o piscină acoperită, centru wellness, recepţie, magazin, sale de conferinţe şi loc de joacă pentru copii.

Cabanele sunt în categoria 4 stele. Selecţia include mai multe tipuri de cabane pentru 4 până la 10 persoane, compuse din 2 până la 5 dormitoare, bucătărie de lux cu maşină de spălat vase, cuptor cu microunde, plită cu inducţie şi frigider, şemineu, balcoane, terase şi unele chiar saună. Cabanele sunt complet utilate şi dispun de loc de parcare propriu.

Cabanele sunt pregătite pentru predare.

Cabanele se vând în proprietate personală, însă există obligaţia ca proprietarii să închirieze imobilele în scopuri comerciale. Imobilul poate fi utilizat în scop personal doar câteva săptămâni pe an, perioada de închiriere trebuind să depăşească utilizarea în scop personal. Pentru proprietari se asigură un serviciu complet de administrare şi închiriere a imobilului, aceştia neavând nicio grijă în acest sens. Dormitoarele au băi proprii şi deci pot fi închiriate individual, ca şi camere de hotel. În funcţie de tipul de cabană, veniturile pot să ajungă la cca. 3 - 4 % din preţul de achiziţie, după deducerea costurilor de exploatare şi anterior impozitării.

Condiţia de închiriere ulterioară nu limitează nicidecum dispunerea dreptului de proprietate - înseamnă că puteţi vinde imobilul chiar dacă este în derulare un contract de închiriere comercială. La cerere, vom fi bucuroşi să vă oferim mai multe informaţii despre condiţiile de închiriere şi de utilizare în scop personal.

În primăvara lui 2017 a început construcţia celei de doua faze a proiectului - 23 de cabane noi! Se presupune că vor fi finalizate în decembrie 2018.

V-a atras atenţia această ofertă a noastră? Vă suntem la dispoziţie pentru orice alte întrebări sau pentru a asigura vizitarea imobilului în Austria. Compania Rellox oferă aceste apartamente direct de la dezvoltator şi cumpărătorul nu plăteşte comision agenţiei imobiliare.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: