Proprietăţi şi imobile Germania

Proprietăţi şi imobile Germania - BerlinGermania este forţa principală a economiei europene şi insulă solidă de stabilitate pe bătrânul continent. De aceea devine logic faptul că imobilele germane se bucură din ce în ce mai mult de interesul investitorilor străini. Diferit de Spania, unde cumpărătorii sunt interesaţi în special de imobilele de vacanţă, Germania este atractivă mai ales prin oferta de proprietăţi imobiliare destinate închirierii pe termen lung.

Pentru proprietarii de imobile din locaţii turistice căutate, Germania poate fi un supliment ideal pentru diversificarea portofoliului de investiţii imobiliare, dar şi o alternativă ideală pentru cei care nu sunt interesaţi de folosirea proprietăţii imobiliare pentru uz personal, ca o a doua locuinţă.

Atenţia investitorilor este orientată în special către oraşele mari, cum ar fi Berlin, Frankfurt, Munchen, Hamburg sau Stuttgart. Berlinul, care după unificarea Germaniei a devenit sediul guvernului federal dar şi un oraş cosmopolit şi un centru de afaceri internaţional, ajungând astfel la nivelul oraşelor din federaţia iniţială.

În Frankfurt îşi are sediu Banca Centrală Europeană dar şi alte instituţii şi bănci internaţionale. În oraşele germane îşi au sediile numeroase companii de importanţă mondială. În Stuttgart îşi au sediul companiile de automobile Porsche şi Mercedes. Munchen, capitala Bavariei, este oraşul natal al companiei auto BMW şi al altor companii internaţionale importante. Se subînţelege că această situaţie generează un aflux de clienţi calificaţi şi prosperi, care creează cererea pentru locuinţele de închiriat şi contribuie secundar la aprecierea imobilelor.

În plus în Germania a locui în chirie este un fenomen larg răspândit. Mai puţin de 50 % dintre germani locuiesc în imobilele proprietate proprie, fiind vorba despre cea mai redusă valoare în cadrul Uniunii Europene. Veniturile din închirierea imobilelor rezidenţiale ating în Germania 7 % pe an. În cazul imobilelor comerciale (cum ar fi spaţiile comerciale) venitul din închiriere poate atinge chiar 10 % pe an, ceea ce pentru investitori este o cifră foarte interesantă.

Achiziţionarea unui imobil în Germania nu este deloc dificilă pentru investitorii străini. Cumpărătorul trebuie să posede un paşaport valabil şi capital suficient pentru achiziţionarea imobilului. Întregul parcurs al tranzacţiei este supravegherea unui notar de stat. Acesta garantează că vânzarea imobilului are loc în conformitate cu legislaţia germană şi că după transferul sumei convenite contractual şi după plata impozitului pe transferul dreptului de proprietate cumpărătorul devine proprietarul de drept al imobilului în cauză.

Imobile de vânzare în Germania.

  • Apartamente în Berlin pentru uz personal şi pentru închiriere ulterioară
  • Apartamente în Germania pentru închiriere ulterioară
  • Unităţi comerciale
  • Complexuri de apartamente de vânzare

» Accesaţi baza de date cu proprietăţi imobiliare din Germania.

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: