Rezidențe de lux, fără compromisuri, în prima linie la plajă!

Ţară: Spania
Regiune: Costa del Sol
Oraş: Estepona
Tip de imobil: Imobil de lux
Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Mărime: 409.39 m2 - 673.62 m2
 
Preţ:
3.400.000 € - 4.800.000 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Cerere neobligatorie

Prima linie la plajă

Vă prezentăm un resort excepțional cu apartamente de lux, situat în prima linie la Marea Mediteraneeană. Se află într-o zonă privilegiată, între Puerto Banús și Estepona. Este chiar lângă una dintre cele mai bune plaje cu nisip și la câteva minute de aici se găsesc diferite servicii și facilități - restaurante, centru comercial, terenuri de golf, spital, școală și multe altele. În baza mai multor studii, această zonă a fost desemnată drept zona cu cea mai bună climă din Europa. Oferă peste 325 de zile cu soare pe an și o temperatură medie de 19 °C. Litoralul din jurul Esteponei oferă 17 plaje cu nisip fin, desfășurate pe o lungime de 21 km. Toate apartamentele oferă vederi interminabile la mare, excelează prin design novator și sunt construite din mai materiale de cea mai bună calitate. Creează astfel spații de locuit pentru cei cu pretenții.

Spațialitate, modernitate, un vis împlinit

Această urbanizare privată de 20.000 m2 include 6 clădiri mai mici, cu un total de 28 de apartamente uimitor de spațioase, cu 3-4 dormitoare și cu acces direct la plajă. Fiecare clădire are 3 nivele plus spații la subsol. Blocul 1 include doar 3 apartamente în timp ce celelalte blocuri dispun de câte 5 unități (2 la parter, 1 la etajul unu și 1 la mansardă). Apartamentele cu 3 dormitoare au suprafețe de la 405 m2 până la 431 m2. Apartamentele cu 3 dormitoare au suprafețe de la 548 m2, cele mai mari având incredibil 813 m2.

Intimitate absolută

Fiecare apartament are cel puțin 3 locuri de parcare și spații de depozitare în subsol, unde se poate ajunge direct din apartament prin intermediul unui lift privat. Spațiile de la subsol sunt realizate din aceleași materiale ca apartamentele și includ baie și chiar spălătorie în unele cazuri. Aceste spații de depozitare au mărimi de la 55 m2 până la 86 m2. Fiecare proprietar poate utiliza aceste spații în funcție de nevoile sale. Din spațiul de depozitare se iese direct în parcare. Spațiile de depozitare dispun de uși securizate de design, de aceeași calitate ca cele de la intrările în apartamente și pot fi deschise doar cu amprenta degetului. Modul special în care este conceput acest resort permite fiecărui proprietar accesul direct la apartament, fără a se trece printr-un spațiu comun.

O îmbinare perfectă a interioarelor și exterioarelor cu marea

Terenul ridicat permite vederi interminabile de pe toate terasele și promite vederi uimitoare la răsărituri și apusuri de soare incredibil de frumoase. Designul special al balustradelor din sticlă, fără cadre, se îmbină perfect cu modernitatea și funcționalitatea, subliniind uimitorul albastru mediteraneean. Pentru ca trecerea de la spațiile interioare la cele exterioare să fie perfectă, s-au utilizat dale cu dimensiuni mari de 1,2 metri x 1,2 metri, care parcă se revărsă din zonele locuibile către terase. Ușile glisante, care separă interiorul de terasă, pătrund complet în pereți atunci când se deschid. Toate aceste elemente ingenioase fac ca spațiile interioare să vă taie respirația de la prima vedere. Sistemul sofisticat cu geamuri duble, inclusiv controlul solar, contribuie eficient la economisirea de energie și asigură o izolare termică și acustică excelentă.

Grădină cu piscină infinity

Designul modern al grădinilor păstrează atmosfera mediteraneeană și asigură o îmbinare revigorantă între zona de locuit și mare. Grădina include o piscină infinity încălzită în aer liber, care oferă o integrare vizuală uimitoare cu marea.

Interiorul

O atenție ieșită din comun a fost acordată proiectării dormitoarelor principale, care oferă spații mari pline de lumină naturală și vederi uimitoare la mare. Pentru a se garanta un maxim de confort pentru proprietari, au fost folosite o serie de materiale exclusive, funcționale, elegante și luminoase. Dormitoarele au garderobe încorporate, concepute exclusiv pentru acest proiect. Dispun de detalii ingenioase, cum ar fi iluminat LED interior, rafturi mobile și uși atipice din sticlă, fără cadru și înalte de la tavan până la podea.

Smart Control System

În întreg resortul este instalat un sistem inteligent pentru locuințe, care vă permite să controlați de oriunde din lume iluminatul, sunetul, încălzirea în pardoseală, aerul condiționat și alte echipamente din apartamentul dvs. Toate acestea pot fi controlate de la panoul principal instalat în camera de zi sau de la orice alt dispozitiv, cum ar fi smartphone sau tabletă. Fiecare apartament are, de asemenea, un sistem unic de iluminat în interior și exterior, și un sistem audio premium, cu difuzoare mascate, pentru un sunet surround uimitor. Pentru confort maxim în orice perioadă a anului este instalat un sistem sofisticat de încălzire / răcire . În întregul apartament dispune de încălzire în pardoseală și aer condiționat de ultimă generație, cu posibilitatea de răcire și încălzire, cu termostate inteligente separate.

Acces excelent

Un mare avantaj îl constituie accesul excelent. În zonă se poate ajunge cu mașina, cu trenul, avionul și cu vaporul. Aeroportul internațional din Malaga se află la aproximativ 50 de minute de resort. Chiar la aeroport puteți închiria o mașină sau puteți lua taxiul.

Termen de construcție

Apartamentele sunt pregătite pentru predare.

Contactați-ne

V-a atras atenția această ofertă a noastră? Vă suntem la dispoziție pentru orice alte întrebări sau pentru a asigura vizitarea imobilului în Spania. Deoarece oferim acest proiect direct de la dezvoltator, cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare!

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: