Un nou proiect rezidenţial în Schladming, în apropierea pârtiei Planai

Număr de referinţă: BF19556
Ţară: Austria
Regiune: Schladming/Ramsau am Dachstein
Oraş: Schladming
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Mărime: 100.78 m2
 
Preţ:


Vândut

Apartamente care nu necesită închirierea ulterioară, cu vedere la Plannai!

Acest nou proiect pune la dispoziţie 9 apartamente cu suprafeţe între 63 şi 142,96 m2. 

Proiectul este situat în apropierea telegondolei Planai şi a centrului staţiunii Schladming, dar într-un loc liniştit. Tocmai poziţionarea proiectului este unul dintre marile avantaje. În 5 minute de mers pe jos se ajunge la telegondolă şi în centrul staţiunii.

Fiecare apartament dispune de terasă/balcon mare. De aici vă veţi putea bucura de vederi minunate către Planai. Toate terasele/balcoanele sunt orientate către sud sau sud-vest. Astfel, apartamentul este luminat de soare aproape pe tot parcursul zilei.

Este disponibil şi un duplex cu două dormitoare, restul apartamentelor fiind cu unul sau trei dormitoare. Fiecare apartament dispune de boxă în subsol. Preţul locului de parcare din garajul subteran nu este inclus în preţ – acesta este de 25.000,- EUR. Apartamentele se vând nemobilate - la cerere se poate conveni mobilarea acestora, contra cost.

Apartamentele pot fi utilizate în regim „Ferienwohnung“. Aceasta înseamnă că pot fi închiriate, dar acest lucru nu este impus. În cazul în care nu sunt închiriate, se va plăti doar o taxă locală sub formă de pauşal.

Construcţia a fost începută şi se presupune că va fi finalizată până pe 30.6.2019.

Schladming şi pârtia Planai găzduiesc în fiecare an o etapă a Cupei Mondiale de schi alpin. Veţi putea astfel participa la acest eveniment excepţional chiar din noua locuinţă a dumneavoastră aflată în centrul staţiunii Schladming.

În Schladming aveţi la dispoziţie peste 124 km de pârtii de schi amenajate. Cei care preferă alte sporturi au la dispoziţie 5 terenuri de golf, 45 km de pârtii pentru schi fond, 930 km de trasee pentru ciclism şi 1000 km de trasee turistice marcate. Pe lângă acestea puteţi  practica rafting, canotaj şi paragliding.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: