Un nou resort alpin în regiunea olimpică Seefeld in Tirol

Număr de referinţă: AP19726
Ţară: Austria
Regiune: Seefeld in Tirol
Oraş: Seefeld in Tirol
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Oportunităţi de investiţii
Mărime: 51.77 m2 - 81.46 m2
 
Preţ:


Vândut

Cumpărătorul nu plăteşte comision agenţiei imobiliare!

Acest proiect este compus din 44 de apartamente cu unul până la trei dormitoare. Toate unităţile dispun de balcon, iar unele au şi grădină şi saună. Resortul include parcare subterană, wellness cu sau ne şi băi de aburi, restaurant cu bar, recepţie, magazie de schiuri şi spaţii de depozitare. În clădire este lift care asigură accesul confortabil la etajele superioare ale complexului.

Apartamentele sunt predate complet echipate. Vă puteţi alege din mai multe tipuri de pardosea, uşi şi materiale textile, astfel încât să vă concepeţi singuri apartamentul mult visat.

Apartamentele se vând în proprietate personală, însă există obligaţia ca proprietarii să închirieze imobilele în scopuri comerciale. Imobilul poate fi utilizat în scop personal doar câteva săptămâni pe an, perioada de închiriere trebuind să depăşească utilizarea în scop personal. Pentru proprietari se asigură un serviciu complet de administrare şi închiriere a imobilului, aceştia neavând nicio grijă în acest sens. Proprietarul obţine un venit flexibil din închiriere, care depinde de rata de ocupare reală a apartamentului. Se presupune că în primul an veniturile vor ajunge la cca. 3,5 % după deducerea costurilor de exploatare şi anterior impozitării. Dar se aşteaptă o majorare a veniturilor în următorii ani.

Condiţia de închiriere ulterioară nu limitează nicidecum dispunerea dreptului de proprietate - înseamnă că puteţi vinde imobilul chiar dacă este în derulare un contract de închiriere comercială. La cerere, vom fi bucuroşi să vă oferim mai multe informaţii despre condiţiile de închiriere şi de utilizare în scop personal.

Proiectul ar trebui să fie finalizat până în decembrie 2019.

Seefeld este situat la altitudinea de 1 180 m şi este o destinaţie foarte căutată de iubitorii de schi fond din toată lumea. Oferă condiţii ideale pe cei 279 km de pârtii de schi fond de toate categoriile. Există şi mulţi kilometri de pârtii nocturne. Acest loc oferă condiţii excelente şi pentru antrenarea biatloniştilor profesionişti şi amatori.

Iubitorii de schi alpin au la dispoziţie 47 km de pârtii minunat amenajate, pentru începători şi avansaţi. Atmosfera locului este întreţinută şi de concursurile de sărituri cu schiurile de pe rampele aflate chiar lângă pârtiile de schi.

Vă puteţi bucura de vederi panoramice către Alpii înzăpeziţi şi de pe cei peste 140 km de trasee turistice de iarnă întreţinute

Cei mici şi cei mari vor fi încântaţi de pârtia de sanie, de patinoarul natural, potrivit pentru patinaj şi curling.

Seefeld este un fermecător oraş alpin, care oferă vizitatorilor o gamă mare de activităţi atât vara, cât şi iarna.

Chiar în Seefeld veţi găsi super terenul de golf cu 18 găuri Seefeld-Wildmoos şi terenul Golfacademy, cu 9 găuri. Imediat lângă terenul de golf este lacul Wildsee, ideal pentru baie, plimbarea cu barca sau pescuit. Iubitorii de drumeţii montane au la dispoziţie 650 km de trasee marcate. Regiunea este ideală şi pentru ciclism, tenis şi paragliding.

Zona pietonală din centrul oraşului este plină de magazine, cafenele, restaurante, baruri şi hoteluri.

V-a atras atenţia această ofertă a noastră? Vă suntem la dispoziţie pentru orice alte întrebări sau pentru a asigura vizitarea imobilului în Austria. Compania Rellox oferă aceste apartamente direct de la dezvoltator şi cumpărătorul nu plăteşte comision agenţiei imobiliare.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: