Un nou resort de 4* în regiunea Ski-Circus

Număr de referinţă: AV19796
Ţară: Austria
Regiune: Saalbach/Hinterglemm
Oraş: Hinterglemm
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Oportunităţi de investiţii
Mărime: 29.00 m2
 
Preţ:


Vândut

Cumpărătorul nu plăteşte comision agenţiei imobiliare!

Vă prezentăm un nou resort cu apartamente de 4*, care este al unsprezecelea proiect construit în Austria de acest dezvoltator renumit. Datorită experienţei îndelungate, este o garanţie a calităţii, confortului, fiabilităţii şi a mijloacelor bine investite.

Locaţie

Imobilul se află în localitatea Hinterglemm, căutată pe tot parcursul anului pentru relaxare şi vacanţe active. Se află în inima domeniului schiabil Ski-Circus, care uneşte staţiunile Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Gieberbrunn, oferind peste 270 km de pârtii de schi cu excelente condiţii de zăpadă, din decembrie până primăvara. Vara vă puteţi bucura de până la 400 km de trasee turistice şi 720 km de trasee de ciclism, de terenurile de golf şi de minunatele privelişti către munţii din împrejur. Zona oferă condiţii ideale pentru familiile cu copii, restaurante excelente şi o mulţime de magazine.

Proiect

Complexul este format din 3 clădiri, care vor fi construite în pantă, pe mai multe nivele. Vă puteţi alege dintr-un total de 42 de studiouri şi apartamente cu 2 - 3 dormitoare. Fiecare apartament dispune de balon şi loc de parcare acoperit sau loc de parcare în garajul subteran.

Spaţiile comune ale resortului sunt: lobby, bar, 2 restaurante, fitness, SPA cu încăpere de relaxare, saune, piscină interioară şi exterioară. Centrul wellness este separat, fiind destinat doar pentru adulţi. Vă puteţi comanda chiar şi masaje plăcute. Mai aveţi la dispoziţie şi o spălătorie şi o magazie de schiuri cu uscătoare de bocanci. Proprietarii au la dispoziţie boxe private pentru păstrarea lucrurilor.

Acest complex are avantajul că este orientat către sud, oferind vederi frumoase către Zwölferkogel, centrul localităţii Hinterglemm şi la piscurile munţilor din jur.

Dotări

Apartamentele vor fi predate complet mobilate şi utilate astfel încât să poată fi închiriate imediat. Ca viitor proprietar al unui apartament, vă puteţi alege din mai multe culori şi materiale pentru pachetele de mobilier, concepute cu atenţie de arhitecţi şi designeri.

Parcare

Vă veţi putea parca maşina în garajul subteran sau în parcarea exterioară acoperită şi o puteţi lăsa acolo până plecaţi. Garajul şi parcare se află în imediata apropiere a complexului. Dacă aveţi nevoie de un transfer, de serviciu shuttle privat, complexul vă transportă acolo unde aveţi nevoie.

Închirierea ulterioară

Apartamentele se vând în proprietate personală, însă există obligaţia ca proprietarii să îşi închirieze imobilele în scopuri comerciale. Se presupune că în primul an veniturile vor ajunge la cca. 4,14 % după deducerea costurilor de exploatare şi anterior impozitării.

Imobilul poate fi utilizat în scop personal doar câteva săptămâni pe an, perioada de închiriere trebuind să depăşească utilizarea în scop personal. Pentru proprietari se asigură un serviciu complet de administrare şi închiriere a imobilului, aceştia neavând nicio grijă în acest sens. Condiţia de închiriere ulterioară nu limitează nicidecum dispunerea dreptului de proprietate - înseamnă că puteţi vinde imobilul chiar dacă este în derulare un contract de închiriere comercială.

Termene de construcţie

Începerea construcţiei este planificată pentru primăvara lui 2019. Se presupune că predarea de va face la sfârşitul lui 2020.

V-a atras atenţia această ofertă a noastră? Contactaţi-ne! Vom fi bucuroşi să vă oferim informaţii suplimentare sau să convenim împreună vizitarea şantierului. Cumpărătorul nu plăteşte comision agenţiei imobiliare!


Foto: Boris-B/ Shutterstock.com, Martin Dworschak/ Shutterstock.com, mRGB/ Shutterstock.com

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: