Un proiect nou rezidențial de 4*, aproape de centrul stațiunii Zell am See

Număr de referinţă: CA19829
Ţară: Austria
Regiune: Alte regiuni
Oraş: Serfaus
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Oportunităţi de investiţii
Mărime: 41.05 m2
 
Preţ:


Vândut

Cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare.

Vă prezentăm un nou resort cu 13 apartamente, care se va construi într-un loc excelent, la doar 300 de metri de telescaune și de centrul orășelului Serfaus. Datorită amplasamentului excelent, vă veți putea bucura de traseele turistice și de ciclism, de pârtiile de schi alpin și fond din apropiere.  La numai 4 km de aici este domeniul schiabil Fiss – Ladis și la 5 km renumitul Serfauser Sauser – o atracție renumită, unde visul despre zbor devine realitate.

Apartamentele se vând complet mobilate şi echipate. Dotările includ bucătărie complet utilată, balcoane, WiFi și televizor.

Spațiile comune includ o zonă wellness, cu saună finlandeză, cabină cu infraroșu și cameră de relaxare. Clădirea dispune de magazie de schi cu uscătoare de bocanci. Apartamentele cu un dormitor dispun de 1 loc de parcare în garaj, iar cele cu două dormitoare, de 1 loc de parcare în garaj unul în exterior.

Apartamentele se vând în proprietate personală, însă există obligația ca proprietarii să închirieze imobilele în scopuri comerciale. Imobilul poate fi utilizat în scop personal doar câteva săptămâni pe an, perioada de închiriere trebuind să depășească utilizarea în scop personal. Pentru proprietari se asigură un serviciu complet de administrare şi închiriere a imobilului, aceștia neavând nicio grijă în acest sens. Condiția de închiriere ulterioară nu limitează nicidecum dispunerea dreptului de proprietate - înseamnă că puteți vinde imobilul chiar dacă este în derulare un contract de închiriere comercială. Contractul de închiriere se încheie pe o perioadă de 20 ani.

Construcția proiectului a început pe 17. 9. 2018 și va fi finalizată în toamna lui 2019.

Serfaus-Fiss-Ladis este fără îndoială unul dintre cele mai bune domenii schiabile din Austria, primind numeroase premii. Acest domeniu schiabil pentru familii se desfășoară la altitudini între 1200 și 2820 m, oferind pârtii cu diferite grade de dificultate. Vă puteți bucura de piste de săniuș, unele cu nocturnă, de trasee pentru schi fond, de aprés ski, restaurante, parc de distracții pentru copii și multe alte atracții cu adrenalină. Serfaus oferă o mulțime de trasee turistice și pentru ciclism, inclusiv un bike-park. Puteți practica rafting, face baie și relaxa în lacurile de munte sau într-una dintre piscinele și centrele SPA din zonă. Și cei mai mici vor avea ce face aici, având la dispoziție multe atracții, parcuri de aventură ș.a. Puteți beneficia de un card de reduceri pe timp de vară.

V-a atras atenția această ofertă a noastră? Vă suntem la dispoziție pentru orice alte întrebări sau pentru a asigura vizitarea imobilului în Austria. Compania Rellox oferă aceste apartamente direct de la dezvoltator şi  cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: